Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZYZNAJCIE SIE CZY WCHODZICIE NA PORTALE PLOTKARSKIE ALE SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość

JESLI TAK TO KTORE PORTALE CZYTACIE PLOTKARSKIE BO MOJA ZNAJOMA MOWI ZE W ZYCIU BY NIE WESZLA NA TAKIE GÓWNO W NECIE .WIELKA PANI ADWOKAT ITD.... A JA OSOBISCIE RAZ NAKRYLAM JA W PRACY W KANCELARII ,GDZIE JESTEM SEKRETARKĄ ,JAK SIEDZIALA NA PUDLU... MOWIE WAM JAKA CZERWONA BYLA...AZ SINA.. A ZAWSZE SIE SMIALA ZE NA TYM SIEDZA TYLKO MATOŁY

Gość gość
Jasne, właśnie tu siedzę

Gość kobietaKOT
Ja wchodze codziennie na pudelka.i nie wstydze się tego bo niby czemu?Lubie czytać takie glupoty dla zabicia czasu itp.albo co się dzieje u gwiazd.uważam ze to nic zlego.

Gość gość
NA PUDLA WCHODZI TYLKO PATOLOGIA I LUDZIE PO ZARZADZANIU I MARKETINGU..HEHE

Gość gość
Ja mam tak, że przez jakiś czas wchodzę codziennie, aż do załamania pt. "Co ja właściwie robię?! Po co?! Przecież mam lepsze rzeczy do roboty...." i wtedy przestaję czytać takie portale na tydzień-miesiąc-pół roku, po czym nadchodzi jakiś wolny czas (Święta, wakacje, itp.) i z nudów znowu wchodzę. A jak już raz wejdę zaczynam ciąg i wchodzę codziennie. Ale tak, cały czas wiem że to są bzdury i cały czas zdaję sobie sprawę, że tylko marnuję w ten sposób czas, a jednak do tego wracam. Doszłam do tego, że czytam tylko zagraniczne portale typu the superficial i wmawiam siebie, że przynajmniej mam z tego obycie w angielskim...