Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy zdecydowac sie na dziecko teraz

Polecane posty

Gość gość

Za kilka lat, czy moze wcale. Mamy 3 letnia corke. Chciałabym mieć z jednej strony drugie dziecko, ale No wlasnie ALE jesli teraz sie zdecyduję na drugie dziecko dalej bedzie stała w miejscu moja kariera gdzie moj maz w ciagu ostatnich kilku lat dorobił sie własnego nawet dobrze prosperującego biznesu. Za kilka lat.... Boje sie o duża różnice wieku miedzy rodzeństwem. Czy po prostu dać sobie spokoj mieć jedynaka, a samemu sie rozwijać i spełniać swoje marzenia. Juz sama nie wiem. Mam 29 lat

Gość gość
Ja radzę Ci zająć się sobą,mężem i córeczką,która jest jeszcze mała.Jesteś jeszcze młoda,możesz poczekać z drugim dzieckiem.Dopiero wyszłaś z pieluch i tego całego kieratu i znów chcesz sie w to pakować?

Gość gość
Daj sobie narazie spokoj, odczekaj min 3 lata , rozwijaj sie, jak juz osiagniesz cel bedziesz na wyzszym stanowisku , lepuej zarabiac to wtedy pomysl o rodzenstwie dla corki, ja mam 6 letnia corketez mysle o rodzenstwie dla niej , nie przejmuje sie roznica wieku, ha jestem od ciebie starsza

Gość gość
Wszyscy sie mnie pytają kiedy drugie? A ja wlasnie nie jestem zdecydowana. Nie chcę chyba drugiego dziecka. Zanim urodziłam corke pracowałam tylko rok (wczesniej studia). Do pracy wróciłam po roku, ale czego dorobiłam się przez dwa lata? Chyba tylko nabrałam doswiadczenia. Nie wiem czy znowu mam zrezygnować z siebie. Bo w sumie w imię czego? Chyba jednak sie wstrzymam.