Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeroperspektyw01

Proszę o poradę, druga ciąża i..

Polecane posty

Gość zeroperspektyw01

Witam, bardzo proszę o sensowne porady i nie wyżywanie swoich flustracji na mnie. Mamy już córkę niespełna trzy letnią, teraz okazało się,że jestem w ciąży. Miałam właśnie szukać drugiej pracy, bo w obecnej skończyła mi sie umowa. Bach, okazało się ,że tabletki zawiodły. Sytuacja jest patowa.. Ja wizja bezrobocia, mąż górnik z komornikiem na karku .... Czy mimo tego,że OPS nie interesujeże komornik, mogę ubiegać się o jakąś pomoc ?? Zarobki męża to ok. 2700-3000 zł ,ale w rzeczywistości to jest 1300 zł . 600 zł płacimy za mieszkanie..... jeszcze jak ja pracowałam , to nie było tak źle, ale teraz ja jestem przerażona,nachodzą mnie myśli,żeby usunąć.... poradźcie coś :(

Gość gość
Napewno dostaniesz becikowe plus dodatkowy 1 tys bo macie male dochody oraz rodzinne, przynajmniej tak kiedys bylo, najlepiej idz do gminy lub osrodka pomocy spolecznej przedstaw swoja sytuacje

Gość gość
Nie usuwaj bedziesz zalowac, idz do gminy przedstaw swoja sytuacje, napewno wam pomoga

Gość gość
Ty chcesz usunąć a ja marzę o dziecku i mimo trzech lat starań nic....gdzie tu sprawiedliwość. ..:(