Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posłuchajcie tego i oceńcie. Czy tylko mi sie ta muzyka nie podoba???

Polecane posty

Gość gość

Mój znajomy zajmuje się "rapem". Zachwyca się tą muzyka a mi sie nie podoba i chce wiedziec czy jestem jedyna z takim poglądem.

Gość gość
Moim zdaniem teksty są do niczego i o niczym.

Gość gość z nicości
Nie jesteś sama. Mam już trochę lat i pamiętam czasy, gdy rap/hip hop był nowością, nie tylko w Polsce. Od początku mi się to nie podobało. Nudzi mnie to, odrzuca estetycznie. Owszem czasem mi się coś spodoba, ale generalnie uważam, że jest to prymitywne estetycznie, muzycznie i właśnie dla tego tak bardzo popularne, bo właściwie nie trzeba niczego, żeby to uprawiać. Owszem jest różnica między Eminemem, a jakimś domorosłym raperem z youtube, bo tutaj też coś trzeba potrafić. Jednak generalnie, uważam, że to jest najniższa kategoria w muzyce. Takie absolutne dno i wodorosty, które czasem mogą być ładne.

Gość gość
no ale zeby rap był dobry to musi byc o czymś. Ci goście nic ciekawego nie przekazuja

Gość gość z nicości
Nagranie z linku. Całkowita przeciętność. Coś co mnie razi, to braki w dykcji (powszechne to jest!) i nieumiejętność dobitnego, rytmicznego podawania tekstu. Jeśli to ma mieć sens, to trzeba być ostrym, dobitnym, wyrazistym, a to, to jest takie pitolenie. Słyszałem gorsze. Tematyka? To jest takie gadanie o codzienności, że to boli, tamto wkurfia. Ok, ludzie tym żyją, ale mnie to nudzi.

Gość gość
no dokładnie. Moim zdaniem oni nic nie przeżyli wiec spiewaja jak 40 letni facet który codziennie do pracy jeździ autobusem :)