Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak odczuwacie ból w ciąży? Ja nie mogę wytrzymac rzeczy, ktore przed ciążą nie sprawialy mi najmniejszego bólu. Wczoraj bylam kolejny raz u kosmetyczki na manualnym oczyszczaniu twarzy i niestety musialysmy przerwac, bo plakalam z bólu. Kosmetyki, ktorych zawsze uzywala podczas zabiegu wczoraj az mnie szczypaly! Zwykle czesanie włosów sprawiai ból, za to bóle głowy, przy ktorych mdlalam przed ciążą, teraz znoszę nawet bez tabletki- tfu tfu! Wiadomo, mam nadwrazliwe piersi, ale doszlo do tego ze spie w staniku, bo inaczej nie przekrece się na 2 bok. Jak jest u Was?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
podobno w pierwszym trym nie wolno oczyszczac twarzy za bardzo nawet zwyklymi peelingami ale ile w tym prawdy to nie wiem. Mnie to boli wszystko ;) ale to juz 33 tc

Gość gość
Ciekawa teoria, mam dyplomowana kosmetyczke po studiach z tytulem kosmetyczki roku bielenda i nie wydaje mi się zeby to było zakazane:-). Chociaż z 2 strony fryzjerka , która uwazam za naprawde wielkiego fachowca ciągle się ksztalci i odmówila mi koloryzacji.

Gość gość
Autorko a w ktorym tc jestes? Ja na poczatku tez musialam spac w staniku bo inaczej nie bylo opcji nawet sie polozyc . A to do bolu glowy to koncze teraz 7miesiac i ani razu nie mialam migreny bola mnie kilka razy glowa ale dalo sie wytrzymac a kiedys to bez tabletek z domu nie wychodzilam. Hormony szaleja i to pewnie dlatego

Gość gość
15.28. Zaczynam 13 tc wiec 2 trymestr:-). Piersi faktycznie- cos bez nazwy, ale zdziwila mnie ta wizyta u kosmetyczki, bylam 2 raz podczas ciąży i teraz było jeszcze gorzej.