Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi wstyd, że stałam się ofiarą przemocy.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak do tego doszło:(

Gość gość
Co się stało?

Gość gość
nikt się tego nie spodziewa:( a zwłaszcza od wydawałoby się najbliższej sercu osoby.

Gość gość
stało się, na to zbytnio nie mamy wpływu. Najważniejsze to uwolnić się teraz od tego :)

Gość gość
Nie wiem jak to jest możliwe, że związałam się z kimś takim. Jestem zaradna. Mam 19 lat, studiuję i pracuję za granicą, od 18tego roku zycia mieszkam sama, mam wiele zainteresowań, jestem zorganizowana, znam swoją wartość a jednak jakimś cudem doszło do takiej upokarzającej sytuacji. Poszłam z moim chłopakiem na imprezę, to była domówka u jego znajomych. On się upił, a ja sobie żartowałam z jego kolegą. W pewnym momencie mój chłopak do mnie, żebym pojechała po alkohol do sklepu, bo jestem najbardziej trzeźwa. Powiedziałam, że piłam jednego drinka więc nie ma opcji że wsiądę za kierownicę. A on do mnie, daj kluczyki ja pojadę. Odpowiedziałam troche zła, że nie ma opcji bo jest pijany. On chciał mi zabrać kluczyki z torebki, więc wyszarpnęłam ją będąc w lekkim szoku. A on, przy wszystkich swoich kolegach wrzasnął do mnie żebym go nie denerwowała. Od razu spojrzenia na nas, chciałam stamtąd wyjść, on dogonił mnie przed domem i zaczął mnie szarpać z jakąś furią. Byłam tak wściekła, że rzuciłam mu tymi kluczykami w twarz i wrzasnęłam, że proszę bardzo niech się zabije. Wyszłam stamtąd, nie chce mi się z nim rozmawiac nigdy więcej.... Nie wierzę że doszło do czegoś takiego. On ma 25 lat i studiuje razem ze mną, jest Niemcem.

Gość gość
no to już nie masz chłopaka i problem z głowy:D