Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BaMar

makijaż i fryzjer ślubny ... Warszawa

Polecane posty

Witam, Poszukuję na terenie WARSZAWY sprawdzonej makijażystki i fryzjerki. Może być 2w1 :). Przeglądając strony jestem przerażona bo cena za sam makijaż czasem sięga 450 zł :(. Bardzo proszę o pomoc!!!

Gość shardi
Mogę Ci polecić tylko platinium visage bo jak byłam na targach w pkin to dziewczyny wyprawiały cuda :) sama wychodzę za mąż w sierpniu i czekam na odp czy mają wolny termin :) pozdrawiam ;)

Gość Klientka CZERWIEC 2015
Ja również polecam PLATIIUM VISAGE - mają umowy rezerwacji, wszystko według ustaleń, przyzwoite ceny i mega profesjonalne podejście... Nawet samopoczucie potrafią poprawić i stresu się pozbyć ;)

Gość gość
Ja miałam robioną fryzurę i makijaż na ślub w salonie Corte Del Sole www.cortedelsole.pl. Przyszłam do nich ze swoją koncepcją ale bardzo fajnie doradzili mi inne rozwiązanie. A trafiłam do nich tak że najpierw niesamowicie spodobało mi się to jak moja koleżanka wyglądała na swoim ślubie i podpytałam ją gdzie robią takie cuda ;)

Gość elka345
Ja miałam na swoim weselu robioną tylko fryzurę, a malowałam się sama bo kreskę górną i brwi robiłam 2 tygodnie przed w salonie. Robiłam permanentny, to jest fajna opcja jak masz jaką większa impreze bo masz przynajmniej pewność ze Ci sie nie rozmarze nic. Ja robiłam w takim przyjemnym salonie na Mokotowskiej w samiuśkim centrum. Magic visage, mają tanio. I rzeczywiście zrobiły równo.

Ja ostatnio korzystałem z usług Pana Emila z salonu fryzjerskiego B&K na ul. Tamka w Warszawie. Mega profesjonalnie to wyszło, wcale nie tak drogo i sprawnie :) Więc polecam każdemu, kto potrzebuje ;)

Gość grymałka
ja mam i kreski i rzęsy robione w magic visage w warszawie, więc na codzień nie potrzebuję sie z abardzo malować, a teraz mam wesele w lipcu i też nie muszę iść do makijażystki, bo w sumie kreski i rzęsy robią całą robotę, więc moze w przysżłosci pomyśł o takim rozwiązaniu.

Gość garliczka
ja polecam makijaz permanentny bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu, ja też robiłam makijaż permanentny brwi w magic visage i naprawdę wyszło bardzo super, jestem zadowolona z efektu.

Gość tillka

a na jaką metodę zdecydowałaś się jesli chodzi o makijaż permanentny brwi, rozumiem, że Estera tylko robi w salonie makiajż permanentny, bo chciałabym iść właśnie do niej.