Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

finał

Polecane posty

Gość gość

Jak kobiety traktują sytuację, w której facet już zrobi swoje i dojdzie, a kobieta jeszcze nie doszła? W sensie, że np. zwisa im to czy nie wiem, chodzi mi jaka jest reakcja tłumiona w sobie, bo partnerka np. mówi mi, że nic nie szkodzi..

Gość gość
no k***a

Gość gość
nie wiem, bylam tylko z mezem, a on zawsze dochodzi po mnie (i jeszcze mu musze mowic, by juz doszedl ;) )

Gość gość
mój aktualny facet tak miał, ale w życiu mu nie powiedziałam, że jest ok, wszystko w porządku. Mówiłam mu wprost, że jak dla mnie było mało. Były to jego początki, więc go naprowadziłam co ma zrobić później. Nie winiłam go za to, że szybko dochodził, tylko za to, że jak doszedł to moje potrzeby miał w d***e. Ustaliliśmy, że kiedy dojdzie a ja będę chciała jeszcze to zaczniemy jeszcze raz albo paluszki. Mi to w 100% odpowiada. On też jakoś z biegiem czasu wolniej dochodzi, powoli się dopasowaliśmy. Wniosek: Nawet jeśli kobieta Ci mówi, że jest ok - NIE JEST OK!

Gość otomojnick
a ja sie wku[rwiam i mam focha przez 20 min dopoki mu znowu stanie i moze dokonczyc to co zaczal ;)

Gość gość
wydłuża penisa nawet o 6-9 cm, zwiększa obwód (pogrubia!) nawet o 25%, przedłuża czas trwania stosunku, poprawia potencję i siłę erekcji, zwiększa intensywność doznań u obojga partnerów! http://cfm.xlx.pl/seks

Gość gość
problem w tym, że mi za drugim razem nie chce już stanąć

Gość gość
ogarnij się, od czego masz palce, albo język? (zależy co woli Twoja kobieta) ale oczywiście jak już jest po, to Wam facetom się nie chce, bo i po co?

Gość gość
niby tak, ale za każdym razem palcami doprowadzać do orgazmu???