Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się jak chlopak chce mnie dotknąć

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat mój chłopak 18, znamy się od pół roku i od początku coś między nami zaiskrzyło. Gdy lezymy razem na łóżku on mnie dotyka po piersiach, zdejmuje stanik i jest wszystko dobrze. Czasami zgodzę się żeby dotknął mnie przez spodnie albo majtki tam, ale gdy on chce tak normalnie mnie dotknąć to zaraz się odsywam i odkręcam. Boje się tego, raz mnie tak dotknął byłam strasznie spieta i zaraz chciałam żeby przestał. On na nic nie nalega i mówi że mnie kocha i poczeka, ale ja sama już chce się zmienić żebym taka bojąc nie była. Jego dotykać tez się boje.

Gość gość
Pomóżcie bo sama nie wiem co mam robić

Gość gość
po prostu jeszcze tego nie chcesz, do niczego sie nie zmuszaj bo bedzie zle

Gość gość
Bywasz rozpalona?

Gość gość
Chce się zmienić ale się boje. Mam jakąś barierę czy coś.

Gość gość
jestes naprawde stuk..nieta.16 lat ?ja mialam 14 i spalam z moim chlopakiem .bylismy gamonie.ale mu pozwalalam sie dotykac i poznawac moje cialo niech sie uczy co mu bede zalowala,grzebal gdzie chcial i mi calowal ta mala I ZYJE.a ty jak jestes tchozliwa to skoncz sie z nim spotykac ,on sie pod/nieca i to go boli ,daj mu sie spu/scic albo mu pomoz twoja reka,mozesz wziac do buzi

Gość gość
wlasnie takie jak ty wchodza tu za kilka lat no to forum i placza ze je maz zdradza!bo wam sie ku/rde nie chce ,jakby sie wszystkie troszke zainteresowaly to chlopaki nigdzie by nie chodzili!wiec mu niczego nie zaluj

Gość gość
To że mam 16 lat to nie znaczy ze mam z nim już spać. Ty miałaś 14 i juz spałas bo widocznie byłaś na to gotowa a ja nie jestem

Gość gość
Odpowiesz mi autorko, czy bywasz rozpalona? Bez tego to ciężko.

Gość gość
16:45 uwazj co piszesz?

Gość gość
Tak bywam.

Gość gość
ja nie mowie zebys mu dala bro/szki nie musisz mu nadstawiac jak nie chcesz.Jas mialam wspanialego chlopaka on tez mial 14 lat i zesmy sobie experymentowali a potem nam sie chcialo sprobowac i bylo wszystko naprawde piekne

Gość gość
I nawet wtedy Cię odrzuca? Na miejscu Twojego chłopaka, rozebrałbym Cię od pasa w górę i stymulował kark i piersi, jak zaczniesz jęczeć zejść ręką niżej cały czas stymulując kark, ale to ja.

Gość gość
Jestem dziewicą a on już spał z dziewczyną. Mówi mi ze mnie kocha i nie nalega ale ja chce coś zmienić w naszym związku

Gość gość
nie musisz sie ani bac ani wstydzic to co robicie zostaje miedzy wami.my jak pojechalismy do jego babci to poszlismy do lazienki i on mnie na pralce poko/chal

Gość gość
I po co z niej kaleke robicie ma 16 lat i sie moze kochac z chlopakiem jak ma zyczenie.

Gość gość
O kochaniu to nawet nie wspomnę bo tego to już w ogóle się boje.

Gość gość
Masz prawo to dla Ciebie pierwszy raz, stąd uważam, że lepeij żebyś miała orgazm przed, żeby wiedzieć co zyskasz.