Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dostał dziwny telefon od koleżanek z pracy

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniły do niego i powiedziały, że postanowiły ( w 4), że muszą mu to powiedzieć, ostrzec go, że szef się na niego uwziął i ma zamiar zniszczyć go psychicznie. Jest nowy w pracy, musi się dużo uczyć, dostaje mnóstwo dokumentów i danych, które ma kuć na pamięć. Ten szef wiecznie go pyta o detale, ale usprawiedliwiałam go, że nowa firma, że chce mieć kompetentnego pracownika... teraz on się denerwuje, już nakrzyczał na mnie, że daję beznadziej porady ( powiedziałam mu "nie przejmuj się, pójdziesz do pracy i zobaczysz, jak będzie") dotąd szef był dla niego niemiły jak dla innych. Podobno czas opanowania danych u innych pracowników wynosił 4 miesiące, a od niego ten szef żąda ich po 3 tygodniach. Mój chłopak jest zdenerwowany i martwię się o niego i tę sytuację... Nie wiem, co miał znaczyć ten telefon... Co, chcą, żeby się sam zwolnił? To po co go zatrudniali?

Gość gość
Poradziłam mu, by pogadał z tym szefem sam na sam, ale wiem, że tego nie zrobi. Jeszcze na dodatek teraz wziął 3 dniowe L4, bo miał zabieg chirurgiczny i dzisiaj ten telefon.... Co Wy o tym myślicie? :(

Gość gość
nowego zawsze prześladują czy to robota czy szkoła taka prawda twój za mocno się przejmuje powinien olać co gada szef i robić swoje