Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didddolinda

pomoże ktoś w tłumaczeniu życzeń z angielskiego na polski tak aby miały one sens

Polecane posty

Gość Didddolinda

christmas is a special time for us to share together and so this comes with lots of love for the greatest nanna ever we're sure to have a lovely time enjoying every minute because every day's a fun filled day as long as you are in it Niby słowa mam ale nie potrafię ich połączyć w logiczną całość tak żeby to miało sens po polsku Na razie mam taką wersje: Boże Narodzenie to dla nas szczególny czas dzielenia się miłością dla najwspanialszej babci jesteśmy pewni że będzie to cudowny czas będziemy się cieszyć każdą chwilą ponieważ każdy dzień jest wypełniony zabawą tak długo jak Ty jesteś w nim SENSU mi w tym brak pomożcie :(

Gość Didddolinda
dla babci :) na karnecie niby je rozumiem ale tak ładnie nie potrafię tego na polski przetłumaczyć

Gość gość
christmas is a special time for us to share together and so this comes with lots of love for the greatest nanna ever we're sure to have a lovely time enjoying every minute because every day's a fun filled day as long as you are in it Te Święta to szczególny czas, dzielmy się nim z radością. Życzenia nasze Babciu weź, składamy je z miłością. Będziemy dobrze spędzać je ciesząc się każdą chwilą, bo każdy dzień wspaniały jest gdy mamy Babcię miłą. Ok, senna jestem, i tak na szybko zrobiłam :D 🖐️

Gość gość
Aha, tłumaczenie bardziej dowolne, ale chciałam se zrymowac :P :D

Oto moja propozycja: Święta Bożego Narodzenia to dla nas szczególny czas dzielenia się, które przychodzi z dużą ilością miłości. Jesteśmy pewni, że to będzie cudowny czas, w którym będziemy cieszyć się każdą minutą ponieważ każdy dzień jest wypełniony zabawą. Tak długo jak Ty jesteś ich częścią. Dla najwspanialszej babci w historii.

Gość gość
diddolindo, widziałaś??