Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemsta na zimno

Polecane posty

Gość gość

możecie mnie skrytykować, wyśmiać a nawet obrażać ale muszę się wypowiedzieć. Kilka lat temu miałam bardzo nieprzyjemna sprawę z chłopakiem. Zwodził, kłamał, udawał uczucia a kiedy powiedziałam mu dość- to rzucił kilkoma bardzo mocnymi wyzwiskami w moją stronę. Po czasie oczywiście chciał przeprosić, wrócić. Ja się na to nie zgodziłam- wiedziałam, że będzie tak samo. Znalazł sobie kogoś i zaczął mnie wypytywać czy aby nie jestem zazdrosna... Bardzo mnie boli takie postępowanie. Niczemu nie jestem winna a on chciał ze mnie zrobić ofiarę do wyżywania się za swoje przykrości, które doznał od kogoś innego. Kiedyś o tym nie myślałam ale teraz wiem- życie mu za to nie ''zapłaci'' i może sama powinnam się odegrać. Tylko czy i jak?

Gość gość
Mam taką samą sytuację w drugą stronę, czekam na propozycję

Gość gość
kilka lat a ty dalej przeżywasz? to jedyne co mogę poradzić to lecz się bo masz poważny problem ze sobą

Gość gość
nie przeżywam :) i leczyć się też nie potrzebuję

Gość gość
Kiedyś o tym nie myślałam ale teraz wiem- życie mu za to nie ''zapłaci'' i może sama powinnam się odegrać. Tylko czy i jak? Po co. Wybacz sobie, wybacz jemu i żyj teraźniejszością, nie przeszłością.

Gość gość
nie mam sobie czego wybaczać..