Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRamona

Blog modowy. Czy ma jeszcze sens zakładanie czegoś takiego??

Polecane posty

Gość RRamona

Witam. Na wstępie zaznaczam, że nastolatką już nie jestem, córką premiera tym bardziej :-D Za to podobno mam niezły gust , masę sieciówkowych szmat i ciekawych pomysłów na stylizację. Nie jestem typem modelki i raczej urodą nie grzeszę ale i nie odstraszam :-D wiec jak dla potencjalnych czytelniczek ok. Co o tym myślicie, warto się w to pobawić w wieku 24 lat?

Gość gość
nie, i tak nikt tego nie będzie czytał. takich blogów jest już za dużo

Gość RRamona
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę ale z tej masy są też i takie które cieszą się sporą popularnością. .... W tej masie jest niestety sporo 'chłamu', głównie dla nastolatek. Ja chciałabym stworzyć coś dla kobiet 20+ oparty na klasyce, która nie koniecznie musi oznaczać nudę.

Gość gość
spróbuj, co Ci szkodzi.

Gość gość
jeśli masz pomysł i ochotę się w to pobawić, to do dzieła. powodzenia i daj znać na kafe jak już założysz bloga, chętnie zerknę, bo faktycznie to co jest w tej materii dostępne, to głównie lans dla nastolatek... pozdrawiam:-)

Gość RRamona
Oj, gdybym nie miała co robić to bym się nie zastanawiała tylko są też obowiązki. Mam na głowie nie tylko pracę ale i studia no i jeszcze jestem zaangażowana społecznie. Boję się trochę, że się tym ośmieszę. Z drugiej strony jak nie spróbuję to mogę żałować.

Gość PanGag
teraz jest moda na cudownej urody kobiety w sukienkach zupełnie prześwitujących i bez majtek , obstawiam, że ta moda pozostanie przez kolejnych kilka lat a kobiety będą pokazywać i odkrywać coraz więcej swoich tajemnic, więc jak , sukienki pończochowe pokażesz ?

Gość gość
ale nie rozumiem, chcesz się pobawić w coś co lubisz czy być popularna? jeśli to pierwsze to co za różnica ile takich blogów jest, kto na Twój trafi?

Gość RRamona
Właśnie o to chodzi przeglądając strony "szafiarek" widzę albo znudzone nastolatki pokazujące metki na butach, albo totalny szajs w stylu "wieś śpiewa i tańczy". Nie mówię, że ja chce wprowadzić jakąś rewolucję ale myślę, że spokojnie znalazłaby tam coś dziewczyna 20-30 lat. Jak się sprężę to może bym z tym na święta ruszyła. Ps: Pewnie, że jak wypali to się tu zareklamuje.:-D

Gość RRamona
Gość 18.27 Oczywiście, że chce się pobawić w coś co lubię ale fajnie by było gdyby ktoś to zauważył. Blogi są zakładane z myślą, że jednak ktoś tam zajrzy inaczej jaki byłby sens takiej zabawy.

Gość gość
A nie masz przypadkiem na imię Katarzyna??

Gość RRamona
Chyba rusze z tym tematem po nowym roku jak ogarnę ważniejsze sprawy:-) Bardziej się stresuje niż maturą.