Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaska głowa i jedno jądro

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pytanie kieruje głównie do kobiet. Mam 21 lat. 192 cm i 90 kg jeżeli to komuś pomoże. I dwa duże problemy. 1. Mam płaską potylicę. W wyniku zaniedbania ze strony matki, która nie obracała mnie do spania i w ten sposób zniszczyła mi życie. Miałem znajomych, ale ci zwykle nie czepiali się o moją głowę. Gorzej z innym ludźmi, którzy wielokrotnie mi dokuczali z tego powodu. Nie mogłem normalnie wyjść na żadną imprezę, osiemnastkę i spotykać się z ludźmi, bo raz, że mam płaską głowę, a według moich poglądów osoby "NIEDOROBIONE" nie powinny się pokazywać publicznie to jeszcze bałem się wychodzić na jakieś spotkania towarzyskie, gdyż zawsze było tam ryzyko spotkania wyżej wymienionych osób, mogłaby być draka i mogliby mnie jeszcze bardziej ośmieszyć, a tego mi więcej nie trzeba. 2. Jedno jądro. to w sumie nie taki problem, dużo bo go przynajmniej nie widać, a zresztą płaska głowa i tak mnie eliminuje z posiadania kobiety i dzieci, więc jakby jedno jądro nie zmienia tu wiele. Tak samo zabrania mi mieć żony i dzieci. 3. Jestem potwornie brzydki. Naprawdę... Więc czy chciałybyście się związać z kolesiem, który ma jedno jądro i płaski łeb? Przecież wstyd się z kimś takim pokazać? Co powiedzą koleżanki? Co powiedzą Wasi rodzice?

Gość gość
Mozesz sobie wszczepic implant jeśli masz jedno jądro co do płaskiej głowy zapuść włosy chyba że już masz takie dłuższe i ostrzyż się tak modnie jak teraz robią na koguta i będzie ok

Gość gość
tak fryzurą możesz załatwić problem poradz się fryzjera

Gość gość
tak fryzurą możesz załatwić problem poradz się fryzjera x fryzjer ma mu sprytnie zamaskować brak 1 jądra? rehurehu rhu :D:):)

Gość gość
a jądro widać bąblu?

Gość gość
prawdopodobnie zarzuca go na prawą albo lewą burtę czyli widać:classic_cool: kształt czaszki można ukryć nosząc hełm choćby

Gość gość
idz się bawić klockami

Gość gość
no przestań,ja już powinnam bawić się z wnukami klockami :) więcej dystansu do siebie i rzeczywistości problemy są w nas,inni ich nie widzą facet jak jest fajny,mądry i warty wszystkiego,to żadne defekty (które on zapewne demonizuje) nie są istotne ....

Gość gość
nie myslalam zes stara,wazne ze on się przejmuje wiec kpiny podaruj sobie

Gość gość
mówię niech sobie wszczepi implant jądra to nie jest jakaś droga czy skomplikowana operacja będzie miał oba jądra i kompleks zniknie. Co do kształtu głowy tak jak pisałam dobry fryzjer tak ostrzyże i ułoży włosy, że nie będzie widać tego defektu aż tak, a może całkowicie. A może z tą głową to nic takiego, a autor wyolbrzymia problem. No chyba, że to prowo, bo takie durne odpowiedzi padają. No, ale może ktoś inny ma taki problem to mu się przyda moja wypowiedz.

Gość gosiaczek1755
tak zwiazalabym sie z facetem z oplaska glowa i jednym jadrem, ale z toba nie ze wzgledu na to co napisales, ze uwazasz ze osoby pewne nie moga sie pokazywac publicznie i zrozum ze to przez to co amsz w glowie a nie na glowie nie masz kobiety!