Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kupię nic w Media Expert

Polecane posty

Gość gość

Bo drażnią mnie ich nachalne reklamy z wydzierającą się Lisowską :P Wolę Media Markt albo RTV Euro

Gość okej5
Ty nie kupisz, bedzie wiecej dla innych. nikt plakal z tego powodu nie bedzie, zwlaszcza ze promocje czy jakies dobre wyprzedaze sa teraz coraz czesciej

Gość gość
Ja nie kupię tam już NIGDY przez chamska obsługę w ich sklepie w moim mieście :O zapytałam pracownika o produkt z gazetki, niestety go nie było, wtedy zapytałam czy każdy produkt z gazetki zawsze dostają czy zdarza się że coś było w gazetce, ale oni tego nie dostali (pamiętam, że parę lat temu jak chciałam kupić aparat dostali tylko 1 sztukę), a ten d**ek skoczył na mnie z mordą, że "skąd on ma to wiedzieć, przecież nie wie ile i czego jest w sklepie" nosz k****, to od czego on tam jest przecież wystarczyło sprawdzić w systemie czy rzecz o którą pytałam została wyprzedana, czy w ogóle jej nie było :O

Gość gość
Ja też nie, po pierwsze te durne reklamy, a po drugie od dawna kupuję już tańsze rzeczy w necie. Wchodzę sobie na allinside.pl, nikt tam mi nie śpiewa żadnych głupot, a ceny są dużo niższe niż w takich sklepach jak media expert czy euro. :)

Gość gość
lubie bardzo media expert a ta dziewczyna z reklamy jest piekna i w sobote beda konkursy darmowe a do wygrania tv pralki i inne wszystko za darmo tylko losowanie:)

Gość gość
Podobno Lisowska będzie niedługo osobiscie obsługiwała klientów w media Expert :)

Gość gość
i to topless

Gość gość
ona jest piekna i taka sexi marze o niej calymi dniami

Gość gość
w Media expert zrobia specjalną salę na zapleczu, codziennie kliejnt który kupi najwięcej będzie się tam mógł zamknąc z Ewelinka :)