Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze Świąt!!!

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec od wielu lat nie pracuje, udaje że prowadzi biznes ,ciągle kłóci się z matką a ja sam w tym roku chcę zdać na studia medyczne i mam z tego powodu bardzo dużo nerwów. Rodzice ciągle się kłócą, żyjemy z tego co zarobi moja matka a ojca nie można wyrzucić bo tak jest kredyt no dom że oni są nierozłączni- z resztą w domu jest bida. Święta zawsze były u nas tragiczne a atmosfera jak na cmentarzu. Moja dziewczyna zdradziła mnie z byłym facetem, zbluzgała i wróciła do niego smiejąc mi się w twarz. Ona szczęśliwa z byłym spędzi sylwestra i święta a ja sam w g*******ej atmosferze. Na dodatek dziewczyna w której ja się zakochałem i która mi się podoba po półtora miesiąca zaczęła mnie olewać i teraz powiedziała że to chyba nie ma sensu. Jest fatalnie, czuje że mam depresję bo nie mam przyjaciół, w domu jest smutno i tak naprawdę nawet nie pamietam kiedy byłem szcześliwy.

Gość amorek z pęknietym sercem
No to stary witaj w klubie. Z tym że ja święta kocham pomimo grobowej atmosfery. Jakoś zawsze znajde sposób na to aby je sobie upiększyć , ale mysle ze to trzeba mieć w sercu. Co do związków to moja laska ktora abrdzo kocham traktuje mnie pzredmiotowo i rozglada sie za innymi facetami. Kokietuje , ze mna zrywa i mowi jak bardz nie chce ze mna byc. Mysli te same. Swieta ja sam ona sie bedzie bzykac w Sylwka. lipa

Gość gość
wy chociaż mieliście dziewczyny :o