Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel z nietypową wydzieliną

Polecane posty

Gość gość

Od prawie 2 miesiecy mam kaszel z taka wydzielina jakby brązową , zaczeło sie od zwykłęgo preziebienia a potem suchy meczacy kaszel, po wzieciu antybiotyku kaszel przerodzil sie w mokry z tą ropną wydzieliną, i trwa do dziś, 2 antybiotyk tez nic nie dał, lekarz twierdzil ze to zatoki ale antybiotyk na nie nie pomógł. RTG kl. piersiowej i badania krwi w normie, co robić?? Jakie badania należalo by jeszcze wykonac?

Gość gość
Dodam że czasami też krwioplucie występowalo

Gość gość
Leć do laryngologa. Krwioplucie to zawsze zły znak, właściwie to mogłabyś też przejść się do onkologa, żeby wykluczyć najgorsze.

Gość gość
a choroba weneryczna tez nie jest wykluczona

Gość gość
Poszłam tym krwiopluciem spanikowana na izbe przyjec, mowilam ze kilka razy takie cos mialam, lekarz zrobil RTG i badania krwi i nie stwierdzil odchylen od normy... osluchowo tez nic, chociaz za 1 raz jak dostawałąm antybiotyk byly zmiany osluchowe a teraz uznal ze na dole nic sie nie dzieje i to prawdopodobnie infekcja gornych drog oddechowych, ale boje sie w dodatku cierpie na nerwice, i mam bóle w klatce i dusznosci objawy typowe dla nerwicy ale raka rowniez a ja boje sie ze to rak :( bo ta krew co byla i ropa którą kaszle do tej pory mnie przeraza

Gość gość
to se kurna badania zrób a nie smęcisz na forum

Gość gość
no ale wlasnie sie pytam jakie badania?? lekarze mi nie chcą pomoc tylko caly czas przepisuja antybiotyki a one mi nic nie pomagaja, jakie badania trzeba wykonac zeby wykluczyc powazne choroby a zwlaszcza raka? :( Jezu

Gość gość
Moze masz gruzlice w kocu polka jestes . Chuda jeses? Idz do lekarz moze pradkujesz. Niema chichi

Gość gość

Mam od paru tygodni inhalator ze strony novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja i sobie w domu z nim radzimy bez jakiś problemów. Poręczny, szybki w podlączeniu, z wygodnymi dobrze wyprofilowanymi maseczkami dla dorosłych i dzieci.