Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam się z gejem...

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Mam przyjaciela, który jest gejem. Chodzimy do liceum, do klas maturalnych. Kiedyś się w nim zakochałam, ale postanowiliśmy nic nie zmieniać. Do tej pory spotykał się z trzema chłopakami. Oczywiście ja wszystko akceptuję. Pojechaliśmy w piątek na weekend do Poznania. W sobotę byliśmy u znajomych studentów. Poszliśmy do klubu. Byliśmy tam chyba do 3. Wróciliśmy do mieszkania znajomych. Odprowadziłam go do łóżka, bo ja jedyna byłam prawie trzeźwa (dosłownie dwa słabe drinki) i kiedy już miałam wychodzić powiedział, żebym została. Nie rozumiałam o co mu chodzi. Usiadłam na brzegu łóżka, a on spojrzał mi w oczy i pocałował, a ja nie umiałam go odepchnąć, bo tak naprawdę czekałam na to od zawsze. Ja nadal go kocham. Potem wszystko jakoś tak się potoczyło, że przespaliśmy się. To był mój pierwszy raz. Rano, gdy się obudziliśmy on był w totalnym szoku. Powiedział, że to nie powinno było się nigdy wydarzyć, i że powinniśmy o tym zapomnieć. Nie odezwał się do mnie ani razu do dzisiaj. Nie wiem co myśleć, ani nie mam pojęcia czy to mogło mieć jakieś znaczenie... Pozdrawiam

Gość gość
aby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :D

Gość gość
byłaś dziewicą analną ?