Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomozcie w dobore kremu

Polecane posty

Gość gość

Witam, potrzeba dobrac kremdo twarzy dla faceta ale NAWILZAJACY który nie pozostawia tłustej powloki na skorze bo nie lubi no i krem do rak. Uzywal kremu do rak BeBeauty taki z biedronki za pare zl i bardzo sobie chwalil ze nie jest tłusty tzn to było serum do rąk ale niestety już nie można dostać i teraz musze mu dobrac krem jakiś nawilzajacy do rak i do twarzy. facet ma 34 lata wiec nie musi być jakiś przeciwzmarszczkowy bo na to za wcześnie jeszcze . Wazne by nie zapychal porow i nie zostawial tłustej powloki. Możecie cos doradzić? Co wybrać?

Gość gość
Nivea soft - mój lubi, bo jest właśnie lekki. Ewentualnie brał mój (Kwiaty Polskie, Chaber), też nie zostawia tłustego filtru, a nawilża.

Gość gość
A gdzie te kremy można dostać? W Rossmannie będzie ta Nivea soft? DO jakiej ona jest skory? SUchej czy normalnej?

Gość gość
Te kwiaty Polskie to widziałam w naturze, w carrefourze, w takich niefirmowych drogeriach. Nivea soft w każdej drogerii, supermarkecie itp bedzie, na opakowaniu tylko pisze, że intensywnie nawilżający, ale z tego co widziałam nie jest chyba jakiś wyspecjalizowany. są też takie malutkie opakowania jego to można przetestować sobie

Gość gość
Ok dzięki bardzo a pomoc. Kupie male opakowanie i wyprobuje:-))

Gość gość
Poszukaj w aptekach (moze w internecie tez mozna dostac) kremu do skory odwodnionej z firmy cera+. Dla mnie bomba, lekki, szybko sie wchlania.