Ola885 0 Napisano Grudzień 17, 2014 Hej, bardzo proszę o rade, jak mam przytyć. Jestem chuda, a wystające kości nie są atrakcyjne, chciałabym przytyć tylko nie wiem od czego zacząć? Co mam jeść, w jakich ilościach i czy uprawianie jakiegoś sportu jest równie ważne? Czy jeżeli przytyje poprawi mi się skóra tzn.: mam ,,wory" pod oczami i zupełnie nie wiem jak je zlikwidować, a moja skóra nabierze innego koloru bardziej purpurowego? :( Może są tu jakieś osoby które miały tak samo jak ja, proszę dajcie jakieś wskazówki jak zacząć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 duużo jesć.. przedewszystkim węglowodany. Makarony z sosami, słodycze, pączki, drożdżówki..wszystkie ciasta, kluski... itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 To nie jest takie proste, jak chcesz pomogę ci za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pam_c 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Powinnaś policzyć swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, spisać kilka przykładowych dni - co jadłaś, w jakich ilościach, godzinach, podliczyć ile kalorii i powoli, stopniowo do tego dodawać, tak by jeść tyle ile powinnaś - zakładam, ze jesz za mało, stąd wystające kości i problemy ze skórą. Dieta powinna być zdrowa, dużo warzyw, regularne posiłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Odżywiaj się tylko zdrowo; warzywa, owowce, pełne ziarno, chude mięso, ryby itp. Unikaj przetworzonego śmieciowego żarcia, gotuj w domu a skóra nabierze blasku. Nie tucz się na siłę, chudzi żyją dłużej. Może taka twoja uroda, że całeżycie będziesz szczupła, uwierz mi koleżanki będzie szlag trafiał za parę lat;) Zaakceptuj siebie taką jaka jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Sport też, jest jak najbardziej wskazany, zwkły szybki marsz sprawi, że twoje ciało nabierze sprężystości- bieganie, czy basen też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankaa1979 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Najlepiej byłoby jakbyś wybrała się do specjalisty. Doradziłby Ci co masz jeść, czego unikać, jak w zdrowy sposób przybrać na wadze, itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2014 a pózniej, jak schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach