Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersza Randka , podchodzi zebrak, oto reakcja faceta

Polecane posty

Gość gość

umawiacie sie z facetem na randke, kino, potem knajpa jest fajnie, nawet bardzo, ale wracajac zaczepia was jakis zebrak proszacy o zlotowke bo jest glodny, a facet z ktorymi macie randke mowi do niego "s********j smieciu" czy zmieniloby to wasze zdanie o tym facecie? na randce byl mily i czuly i wydaje sie inteligentny, studiuje na 5-tym roku prawa

Gość gość
Udaje tylko, na od tego idioty :)

Gość gość
skąd, jak jest czuły to dałabym d**y, w końcu prawnik, nie? a co mi do głodnego śmiecia?? [mam nadzieję, że temat prowo i nie ma aż takich chamskich ludzi i aż takich p*****lniętych lasek żeby jeszcze nad czymś takim się zastanawiać]

Gość gość
mnie sie podoba . facet jest sobą. w tv mowili , ze żebractwo to plaga UE , że jest wstydem i nie trendi.

Gość gość
Już by nie miał u mnie szans, za bardzo byśmy się różnili. A biedakowi sama bym dała tą złotówkę.

Gość gość
nie - to świadczy o takim totalnym chamstwie nazywanie ludzi śmieciami nie wspieram żebractwa to im nie daje kasy i tylę

Gość gość
Szczerze? Tak. O 180 stopni.

Gość gość
Jak dla mnie to bylaby pierwsza i ostatnia randka. Nie znosze chamstwa i prostactwa. Rozumiem, ze mogl uwazac, ze ten zebrak zamiast jedzenia kupi cos innego ale wystarczylo powiedziec, ze nie da mu pieniedzy w bardziej kulturalny sposob. To, ze jest mily dla Ciebie na poczatku to jasna sprawa, chce Cie w koncu poderwac, ale wlasnie wazne jest to jak druga osoba zachowuje sie w stosunku do innych osob.

Gość gość
mnie by się to podobało, prawdziwy mężczyzna nie musi być miły dla obcych, zwłaszcza dla śmieci :) mmmm taki macho :)

Gość gość
takie niby drobne sytuacje sa fantastyczna okazja zobaczenia kogos w prawdziwym swietle. Jak dal mnie facet, a raczej gnoejk, do skreslenia

Gość gość
To, że mu nic nie dał to jeszcze bym jakoś przeżyła, ale, że tak powiedział, to zupełnie zmienia postać rzeczy. Czułabym się po prostu zniesmaczona.

Gość gość
Uwielbiam takich,bo to prawdziwy facet a nie jakaś ciotunia co to boi się odezwac do obcego śmierdziela.

Gość gość
zachowal sie jak facet, co w tym dziwnego ze przegonil smiecia. mnie zaimponowalby:)

Gość gość
heh, czyli zdania są podzielone. A moglybyscie podawac wiek ?

Gość gość
17 (to ja z 23:10)

Gość gość
U mnie mialby pozamiatane, bez szans

Gość gość
ja mam 15 a pisałam o 23:08

Gość gość
u mnie tez bez szans, jakis psychopata, narcyz albo co, kto wie czy by nie kopnal dziewczyny w d**e gdyby byly jakies trudnosci

Gość gość
23:40 gosc Klamiesz bo to ja pisalam z 23:08

Gość gość
spadaj jeszcze by przeszło ale mówienie o kimś śmieciu - totalny brak szacunku do ludzi

Gość gość
Ja mam 28 a pisalam o 22.29 Jak widać wulgarność imponuje jedynie nastolatkom pytanie czy z dobrego domu :-P