Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się wrócić do szkoły po imprezie! POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

koleżanka z w piątek robiła swoje 16 urodziny, było tam mnóstwo jej znajomych i osoby od nas z klasy, koło jedenastej miałam iść ale ktoś zaczał pić wódkę i chciałam to zobaczyć. Chłopak ode mnie z klasy zaczął pic z innymi bo wcześniej tylko kilka osób piło piwo. Jakoś tak wyszło że dałam się namówić, a potem były mieszanki,baaardzo słodkie co mi się spodobał i mnie zamroczyło. Koleżanka zaprowadziła mnie do pokoju i tam byłam jakiś czas aż weszli koledzy i ten który mi się podobał, przez chwilę gadaliśmy aż oni wyszli i zostaliśmy sami. Zaczęliśmy się całować, to było bardzo miłe i wtedy zaczęliśmy sie odważnie dotykać i nie wiem ale bardzo chciałam mu to zrobić ustami i zrobiłam. Bardzo mi się podobał i chciałam mu sprawić przyjemność. Czułam się wtedy mimo tego że dużo wypiłam niesamowicie!!! myślałam że on jest inny ale jak potem on wyszedł a ja wróciłam do koleżanek to okazało sie że powiedział to facetom że ja mu właśnie "zrobiłam loda". Nienawidzę go bo myślałam że też mu się podobam. Wyszłam z płaczem bo czułam jak wszyscy się na mnie patrzyli. Do tej pory nie miałam do czynienia z chłopakami, było tylko trzymanie się za ręce i pocałunki takie drobne. Od 3 dni udaję że jestem chora i rodzice nic nie wiedza! POMOCY, co ja mam zrobić bo wiem że jak wrócę to będą po szkole krążyć plotki że obciągam i że jestem łatwa :(

Gość gość
Eeee tam skoro nikt nie widział ty mozesz powiedzieć ze ten koleś kłamie Jego słowo przeciwko twojemu Zawsze mozesz powiedzieć ze skłamał bo sie wkurzył ze mu odmowilas

Gość gość
Hahahhahaha jak to mówią laska pijana dupa sprzedana :D

Gość gość
Wszyscy wiedza że to zrobiłam bo byliśmy tam sami i niektórzy wiedzieli że tam jesteśmy tyle czasu. Z resztą jak zeszliśmy do salonu to do niego podszedłam i chciałam tak żeby on mnie objął a on sie odsunał i potraktował jak zero. Boje się że ktoś mógł to widzieć! :(

Gość gość
zbiez w sobie sily idz do szkoly, staw czolo bo inaczej sie nie uwolnisz,plotki beda krazyly ale ty nie zwracaj na to uwagi badz silna,jak zobacza ze twardo stapasz po ziemi to i przestana gadac,z nikim nie rozmawiaj na ten temat jak kolezanki beda podchodzily ito ucinaj temat (powiedz ze nie chcesz o tym mowic) nie staraj sie tlumaczyc ze za duzo wypilas itp. pamietaj nie tlumacz sie i nie wysluchuj co o tobie mowia bo to prowadzi do nikad.staw czola smialo idz do szkoly to musi nastapic,zrobilas zle jest ci wstyd rozumiem cie ,powinnas unikac picia i zmien towarzystwo olej tego kolesia i innych inaczej zadreczys sie. uwierz mi ze tylko takie zachowanie ci pomoze, pamietaj nie staraj sie( nawet z najlepsza kolezanka ) tlumaczyc, co mieli powiedziec juz powiedzieli i w koncu im sie znudzi wydarzy sie cos innego i plotkarze zajma sie nowa sprawa,musisz to przelknac i zmierzyc sie z tym wiem co mowie wstyd juz nic nie pomoze staw czola i nie rob wiecej takich rzeczy pozdrawiam

Gość gość
Jestem głupia bo powiedziałam że to zrobiłam swojej przyjaciółce i teraz strasznie sie boję o to bo ona mówi że wszyscy już wiedza i że to dlatego nie ma mnie w szkole!

Gość gość
no i niech sobie wiedza to trudne dla ciebie ale musisz isc do szkoly,to co zrobilas nie bylo rozsadne,ale stalo sie czasu nie cofniesz, i to nie koniec swiata nikomu nic nie ukradlas i nikogo nie zabilas to nie koniec swiata jak pisalam a jak smialo wrocisz do szkoly i nie bedziesz wysluchiwac co mowia to i przestana i za kilka dni powoli wszystkim minie tylko badz pewna siebie i nie dyskutuj co madrzejsi wiedza ze wypilas i dlatego posunelas sie dalej jak powinnas ,a ten Koles to wart Zero,ty go tak traktuj jak Zero

Gość gość
nie boj sie pogadaja i przestana najgorszy pierwszy dzien jakos przezyjesz ,godziny szybko mijaja a drugi dzie juz bedzie ci latwiej glowa do gory odwagi

Gość gość
idz do szkoły, bedziesz na tapecie tylko do nastepnej czyjejs wpadki, nie komentuj, nie zarzekaj sie., olewaj

Gość gość
oni mysla ze nie przyjdziesz do szkoly a ty wlasnie idz i nie daj sie

Gość gość
Każdy może popełnić błąd, mam Cię zaprowadzić do szkoły?

Gość gość
napisz jutro jak bylo w szkole dasz rade!!!!!!!

Gość gość
teraz mi wstyd że w ogóle coś takiego zrobiłam bo zawsze nabijałam się z takich dziewczyn bo dla mnie one były zerem a sama tak skończyłam pijana między nogami... nie potrafię sobie spojrzeć w lustro

Gość gość
Słuchaj, ja bym nie miał oporów żebyś po czymś takim była moją dziewczyną, każdemu może się zdarzyć, jesteś singielką, masz swoje potrzeby. Swoją drogą tylko mogę pogratulować że to był Twój pierwszy raz i zaspokoiłaś faceta.

Gość gość
Gratulujesz 16to latce że po pijaku zrobiła loda? Nie wierze że to czytam!

Gość gość
o boze, a on to co, wielki pan? sam nadstawil pytonga, najlepiej powiedz przy wszystkich cos zenujacego, ze on mial malego czy cos albo zbyt szybko dochodzi nie no zart :D ale on tez ponosi jakas odpowiedzialnosc

Gość gość
Jestem załamana! on mnie potraktował jak przedmiot. Dziwnie się z tym czuje, chciałam to zrobić komuś kogo będę kochać i z kim byłabym w związku. Najgrosze że w tamtym momencie bardzo mi się to podobało i sprawiło mi to ogromną przyjemność a teraz jestem taka zła i wściekła na siebie. Nie wiem ile to trwało ale może ok 10min, nie więcej chociaż dla mnie to była chwila.

Gość gość
Chodź przytulę Cię. Wiem, że cokolwiek nie powiem będziesz się obwiniała, jednocześnie chcę żebyś wiedziała, że pociąg seksualny bywa dość silny a zaspokajanie go sprawia przyjemność. Może lepiej że dowiedziałaś się tego teraz, niż miałabyś problemy później z bliskością. Chcesz mój e-mail?

Gość gość
mysle ze poszlas do szkoly napisz pozniej

Gość gość
Za moich czasów nie było takich JAJ... ludzie co to ma być? 16 latki pijane trzaskają loda kolegom... Raz że nawet jak sobie wypiliśmy to największe co się działo to jakieś obmacywanie/pocałunki ale żaden z chłopaków ani dziewczyn do czegoś takiego się nie posunął. No ale co ja się dziwię za stary już jestem mam 31 lat i potem jestem zdziwiony że jakaś panna koło 22-26 chce seks na 2 maks 3 randce (a były i takie że i na pierwszej!!!).

Gość gość
no inne czasy nastaly swiat zwarjowal boje sie co bedzie dale ,naturalnie zawsze byli zli i dobrzy ale co teraz z mlodzieza sie dzieje (i nie tylko) to sie nam dojrzalym w glowie nie miesci, 16 lat to norma ale 12-13- latkowie zostaja rodzicami.ale to tez jest ze rodzice gonia za bytem pracuja tez ponad norme i juz czasu braknie na wszystko ,chodz nie powiem jest wiele mlodzierzy ktora zna swoje granice i sa odpowiedzialni i Maja cel ale jest duzy procent ze czlowiek nie wie w jakim swiecie zyje,nie ogarniam tego,ale zal mi tej dziewczyny

Gość gość
Kiedys za mlodu, na pewnej imprezie, bardzo porzadna dziewczyna z mojej klasy po pijaku "dopuscila" sie tego wystepku w stosunku do goscia, ktory wszystko rozpowiedzial. Od tamtej imprezy zaden porzadny chlopak nie interesowal sie nia, a jak sie jakis zainteresowal, to zawsze znalazl sie jakis uprzejmy, ktory doniosl o jej wystepku. Nie skonczylo sie to dobrze dla tej dziewczyny. Depresja, problemy w nauce, na studiach, w dalszym ciagu jest sama. Szanujcie sie dziewczyny.

Gość gość
Dodam, że mam już 52 lata i nadal jestem prawiczkiem, ponieważ moją kuśkę chcę podarować tej jednej jedynej, dlatego szanujcie się dziewczyny! Mam na imię Andrzej :-)

Gość gość
straszne. na JAKIEJ wsi ona musiała mieszkać skoro 1 wyskok miał ją przekreślić :( mam na swoim koncie wiele wyskoków związanych z piciem (nie z lodami, bo nie chwaląc się nie byłabym w stanie:P ) i nie czuję się przekreślona. Seks oczywiście też był ale raczej na trzeźwo i samych przystojnych wybierałam więc nikt się nie śmiał raczej zazdrościli.Straszne co mówisz... obecnie już się uspokoiłam, jestem starsza, wiadomo przytrafiła mi się 1 przykra niespodzianka po alko, zostałam wyruchana po pijaku - zalaniu się w trupa czy zatruciu jak kto woli, bo dałam szanse kolesiowi którego nie chciałam, tak mi się życie ułożyło (już zjebało się wześniej, stąd ta desperacja), ale też mnie nikt nie skreślił. Jedynie taki szmaciarz mi dokuczał, strasznie brzydki którego ja nie chciałam, i to podszywając się pod kobitę bo sam nie miał odwagi powiedzieć mi że "jestem największą szmatą już od dawien dawna" huj w to wolę być szmatą niż mieć szczurzą mordę :O

Gość Amstafff
do autorki: rozumiem, że sytuacja, w której obdarzyłaś kogoś zaufaniem, a ta osoba go nadużyła, może boleć i jest trudna. jednocześnie pamiętaj, że kumple czy znajomi nie mają prawa decydować, co jest dla Ciebie dobre a co nie i co powinnaś, a czego nie powinnaś robić. nie chodząc do szkoły, przyznajesz w pewien sposób że masz z tą sytuacja problem, albo inaczej, możesz dawać pretekst do plotek. współczuję wyboru chłopaka-tylko lamusy chwalą się takimi rzeczami przed znajomymi. p.s. jeśli miałabyś problemy w szkole przez to, co się stało, a mieszkasz w centralnej polsce, to daj znać na forum- przejdę się do Twojej szkoły z kumplami.

Gość gość
POMOCY! x Jakiej chcesz pomocy? Lody po pijaku umiesz robić więc tego nie trzeba Cię uczyć. No więc na czym ma nasza pomoc polegać? Na wsparciu że wszystko jest ok? Nie jest, jesteś małoletnią dzi...ą

Gość gość
zamknij ryj, cw/elu. idź sie tak do taty odzywać

Gość gość
Robienie lodów po pijaku to marzenie co drugiej nastolatki. Jak już to zrobi czuje się dowartościowana ha ha ha.

Gość gość
do 15:46 znasz to z własnego doświadczenia, że tak piejesz?

Gość gość
jestes? bylas w szkole? odezwij sie