Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miejsc parkingowych pod szkołą

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, dostałam od rodziców samochów i jak wiekszos uczniow chciałabym dojezdzac samochodem do szkoły. Niestety parking w szkole jest przeznaczony tylko dla nauczycieli. Pisałam pismo do dyrektora, ze szkoła jest przeciez dla uczniow, nie dla nauczycieli. Troche chciałam miec z niego zwałę, ale dyrektor nie zareagowal, mimo, że ma obowiazek odpowiedziec w ciagu 30 dni. Podac sprawe do kuratorium?

Gość gość
Podaj, u nas uczniowie mogli parkować na szkolnym parkingu.

Gość gość
Szkoła jest dla uczniów a parking dla pracowników! Z*********j autobusem, a nie będziesz sie lansić, gówniaro :P

Gość PanGag
pamiętaj , to jest bardzo ważne ! nigdy w życiu nie przyjeżdżaj autem 'mocniejszym, nowszym' od dyrektora szkoły albo opiekuna klasy , ponieważ zaliczysz kopa w żyć i zazdrość pedagogów

Gość gość
u nas w szkole podstawowej Promyk w Szczecinie http://www.szkolapromyk.szczecin.pl/ nie ma takich problemów. Miejsca postojowe są i nie mamy problemu z zaparkowaniem samochodu i zaprowadzeniem dziecka do szkoły. Co najważniejsze w niepublicznej szkole Promyk jest miła atmosfera. Dziecko chętnie chce się uczyć, chce chodzić do szkoły. Ma dobre wyniki i ciekawe zajęcia rozwijające jej talenty.