Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak nie potrafi zrozumiec ze nie chce juz z nim byc

Polecane posty

Gość gość

spotykamy sie od 8 miesięcy. Na początku jeszcze trochę mi sie podobał a teraz już w ogóle! I z charakteru i wyglądu! Odrzuca mnie jego wygląd, zachowanie. W ogóle sie nie dogadujemy Nie mój typ faceta. chce z nim zerwać ale on tego nie potrafi zrozumieć! Pisze z innymi chłopakami w jego obecności, ostatnio byłam na imprezie bez niego i poznałam fajnych chłopaków (on wie o tym). Traktuje go źle żeby sie ode mnie odwalil, jestem chamska dla niego itp. Ostatnio wypomnialam mu ze jeszcze w ogóle nie dostałam od 8 miesięcy ani jednego kwiatka, ze nigdzie mnie nie zabiera itd. Od poniedziałku pisze mu chamskie smsy, żeby sie odwalil , i mówię ze chce z nim zerwać i sylwestra nie spędzimy razem i nie chce go widziec!.. A on tego nie rozumie pisze mi ze pewnie tak pisze bo zly humor, ze mnie kocha i tęskni itp ciągle zmienia temat. już nie wiem co robić ???? Przestanę sie odzywać to przyjedzie do mnie :/

Gość gość
Jak zaczęłam go tak traktować źle i wspomniałam mu wszystko to przywiózł mi w tamten czwartek czekoladki a w sobote czekoladki tak ladnie zapakowane i swieczki....

Gość gość
Powiedz mu jasno i wyraźnie, że spotykasz się z nim po raz ostatni, że z nim zrywasz, wyjaśnij dlaczego i od tamtego momentu nie odbieraj od niego telefonów, nie odpisuj na smsy itp., jak przyjdzie do ciebie do domu to nie wpuść albo otwórz i powiedz, że już mu wszystko wyjaśniłaś i nie macie o czym rozmawiać, w końcu się odczepi.