Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

die Schlumpfe

Czy poprawnie skleiłam te zdania po angielsku?

Polecane posty

1.Zostałem oszukany przez państwa Firmę. I was cheated by the Member Company. 2.Żądam zwrotu pieniędzy I demand a refund. 3.Wakacje były kiepskie. Holidays were poor. 4.Źle się u Państwa Czułem. I’ll be at your felt. 5.Jedzenie było okropne. The food was terrible. 6.Zapraszam Ciebie na swoje urodziny. I invite you to my birthday. 7.Będzie spotkanie z naukowcem. Will be meeting with the researcher. 8. Siódmego lipca odbędzie się spotkanie naszej grupy z kursu angielskiego w Londynie Seventh-July will be a meeting of our group of English course in London 9. Tematem spotkania będą bajki The meeting will be a fairy tale 10. Musisz wziąć ze sobą laptop You have to bring a laptop 11. Nikt z nas nie ma laptopa None of us has a laptop 12. Na Twoim laptopie będzie oglądać bajki On your laptop will watch cartoons 13. Po spotkaniu razem wrócimy do domu. After the meeting, together we get home. 14.Pojedziemy moim autem go to my car? 15. Chciałbym Cię zaprosić na spotkanie naszej grupy I would like to invite you to meet our group

Gość Andrzej XYZ
Czy zaprosisz mnie na Sylwestra? Założe majty w muchomorki.

Gość gość
Da się zrozumieć ale nie jest poprawnie.

Gość gość
jestem nauczycielem angielskiego i powiem Ci, ze niestety jest sporo do poprawienia.

Gość gość
przestan mnozyc tematy o tym samym tytule i tresci eniwy matole i nieuku :( Masz elementarne braki i sprawiasz wrazenie osoby, ktora smieje sie z kogos kto cos umie, ale chetnie darmo skorzysta z jego wiedzy. Zaplac za korki pare stow, to cie chociaz ktos naprowadzi na temat, bo piszesz jak ktos komu nikt nigdy nie tlumaczyl angielskiego :/