Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy nie ciąża oto jest pytanie

Polecane posty

Gość gość

Normalne jaja by były... Bo trzeci dzień mi się spóźnia @... Wcześniej ponad 10 miesięcy starań i nic...aż wreszcie znalazłam pracę która mi się naprawdę podoba... I " opuściłam" bo stwierdziłam że trochę sobie popracuje i zregeneruje się psychicznie bo jestem na skraju wytrzymałości po tych wszystkich nie udanych próbach... nawet chyba w przyszłym cyklu nie będę chciała podejmować próby starań wiecie taka mała przerwa żeby nabrać sił na kolejne starania... no ale w dni płodne staraliśmy się jak co miesiąc :)... hmmm ale to że mi się spóźnia @ może mieć też inną przyczynę bo od 3 tygodni zmagam się z przeziębieniem tzn teraz tylko katar mam plus do tego nie dosypiam i miałam dość dużo stresu na tyle mocnego że przez to miałam biegunkę no i schudłam trochę w krótkim czasie ... Masakra... No a co do objawów to.... Hmmm - w sumie to mam ich sporo ale są nie jednoznaczne bo chodzę wiecznie śpiąca, przemęczona i kręci mi się w głowie (może. To być ciąża bądź zwykłe przemęczenie) brak apetytu i wstręt do niektórego rodzaju jedzenia ( też tak bywa we wczesnym okresie ciąży, szwagierka tak miała lub mogę tak mieć przez ten wieczny katar) mdłości ( ciąża, katar) zmienne nastroje, ból piersi to zwykle objaw @... Ale niepokojące jest to że nie wysypało mnie na twarzy, od dnia w którym miał być @ zalewają mnie Białe bezwonne gęste upławy i gdy się nadźwigam bądź na chodzę czuje lekkie pobolewanie w dole brzucha

Gość gość
No i kawa mi "nie wchodzi " jedna dziennie z rana to ok ale potem jakiś taki wstręt do niej zaczynam czuć a zwykle to mogła bym pić ja bez przerwy ale ograniczałam się do dwóch dziennie

Gość gość
Ja mialam niebieskie widoczne zylki ma piersiach i strasznie bolaly mnie piersi. Do tego bylam okropnie nerwowa. Zrobilam test i byl pozytywny

Gość gość
jak Ci nie leci krew z ci/poliny to k***a cia/za

Gość gość
6.52 ale smieszne. Prorok normalnie

Gość gość
jak kazdy na kafe skoro pytasz.. myslisz ze my wrozki?

Gość gość
w przeziebieniu są takie same objawy więc na razie się nie ekscytuj... Ja tak jaka poprzedniczka miałam pierwszy objaw: żyłki mocno widoczne na bolących, powiększonych piersiach piersiach Potem to już mdłości, senność itd...

skoro ci sie okres spoznia, to dlaczego nie zrobisz testu?? :O

Gość gość
no własnie czemu nie zrobisz testu? większośc objawów możesz podciągnąć pod przeziębienie ale upławy i odrzucenie od kawy nie za bardzo, U mnie te dwa były właśnie objawami ciąży. Przy upławach zaczęłam stosować lactovaginal, też najpierw myślałam że to początek infekcji.