Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda14

Wstydze sie ojca !

Polecane posty

Gość jagoda14

mam 14lat, zaczelo sie od wczoraj, za złe oceny, ojciec zabierał mi komputer tv telefon ale nie bylo zadnej kary cielesnej, gdy dostał od wychowawcy oceny wrócił bez słowa poszedł do sypialni i mnie zawołał tam leżało cos czego nigdy nie widziałam- gruszka, zamurowało mnie kiedy usłyszałam " rozbieraj sie do rosołu " nie chcialam i zdjął ze mnie ubranie krzycząc na mnie, ulozyl mnie na sile w pozycji z wypiętą pupa i poczułam żel miedzy pośladkami/ powiedział ze mam leżeć spokojnie bo on musi w srodku za kare nasmarowac dobrze i wiercił mi palcem w d***e fuj, w koncu poczułam gruszkę i napływ wody, na koniec powiedział ze takie kary beda stosowane i kazanie o ocenach. bylo okropnie! spędziłam w toalecie godzine :( prosze powiedzcie czego mam sie spodziewać, najgorsze ze mam chłopaka i mu o tym nie powiem bo sie spale ze wstydu

Gość gość
ojca dyrektora z Torunia się wstydzisz?

Gość gość
czy twój tata to Shatyn?

Gość gość
Na temat piszcie kmiotki

Gość gość
masz smiecia a nie ojca . Prawdziwy ojciec tak by nie zrobił swojej curce. ja tez nie byłam najleprza uczennica mialam 2 3 czasem 4i 5 ale zadko i nikt mnie nie karał bo poprostu nie miałam zdolnosci. jak chce zebys dobrze sie uczyla to niech placi za korepetycje. dobre oceny to nie wszystko. ja sie zile uczyłam i byłam lubiana przez nauczycieli nawet bo byłam grzeczna i pomocna. warzne jakim siejest czlowiekiem. Idzi do psychologaszkolnego i powiec co sie stalo wtedy bedzie rada bo to snecanie sie psychiczne i fizyczne normalny na umysle czlowiek by tak nie zrobił. a ty jestes czlowiekiem a nie psem. To sie kwalifikuje na policje. ja bym zrobiła mu to samo

Gość gość
Powiedz jak najszybciej o tym dla psychologa szkolnego. Nie wracaj do domu idzi do babci jak masz uciekaj gdzie kolwiek. niech cie szukaja wtedy zrozumie co zrobił.

Gość gość
A ja mam leprzy pomysł idzi do koscioła i powiedz o tym ksiedzu. Niech przyjdzie do domu do twego ojca z egzorcysta i woda swiecona. Twoj tata to smiec tak PEDOFIL robi. Ja tak bym go nazwała. nawet powiedz dla psychologa ze to pedofil.

Gość gość
J bym juz na swieta opłatkiem z takim ojcem bym sie nie podzieliła i nawet prezentu bym nie wzieła.

Gość Gugis12
Ha Ha tatus zmolestował w d**e cureczke, pewnie niedludo pw pipke palca ci wsadzi he he