Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam sucha zmiszczoną cere

Polecane posty

Gość gość

co moge zrobic oby jej stan sie poprawił

Gość gość
na swoim ślicznym buziaku masz zniszczoną cerę kotku studentko?

Gość gość
Witam. Jesli chcesz swojej skórze zapewnic młody i zdrowy wygląd zapraszam do naszego sklepu internetowegowww.cofamyczas.pl znajdziesz tam cudowny 100% Czysty Kwas Hialuronowy JabaLabs. Kwas o niskiej masie cząsteczkowej sprawia, że skóra jest gładka i nawilżona. Zapraszamy

Pij 2 litry wody, codziennie. W jakiejs drogerii kup maseczki, takie w saszetkach, extra nawilzające. To na początek.:) Potem kosmetyczka, i jej zalecenia. Picie wody regularne.

Gość alexis1990
Dziewczyny mają rację,musisz działać od wewnątrz (np. picie wody) i od zewnątrz-tutaj pomogą wysokiej jakości kosmetyki (znajdziesz je np. na www.hurtowniakosmetyczna24.pl ) :)

Gość gość
ja tez miałam podobne problemy, z cerą , z dloniami, stopami... najlepiej pokaż się fachowcowi. Masz jakąś dobrą i zaufana kosmetyczkę? Ja poszłam do Pieknej i Bestii, opowiedziałam co i jak, Pani mi doradziła, podpowiedziala co kupić, jakich zabiegów potrzebuję... No i już o tamtych zmorach nawet nie pamiętam ;) Jak jstes z okolic Bialegostoku to tu masz link http://piekna-bestia.pl/

Gość gość
sama miałam taki problem i wiem już, po latach bezskutecznej walki kremami nawilżającymi, że wszystko chodzio o to,żeby dobrze nawilżyć skóre ale tez dotlenić. no włąsnie. jeśli ktoś ma mega suchą skóre tak jak ja, to dobrze żeby poszedł do dobrego salonu na zabieg nawilżający. Ja jestem z Opola i chodizłam do Arkadii i panie poleciły mi kilka takich serii i dopiero po tym na serio wreszcie miałam nawilżoną skórę