Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek spacerowy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam takie pytanie. Moja córka nie potrafi jeszcze do końca sama usiąść(musi się złapać palca, czy czegokolwiek żeby się podciągnąć). Jak już się jej to uda, to trochę się jeszcze buja na boki, ale siedzi ładnie. Ma proste plecki i jest cała zachwycona:) Czy to już czas przesiąść się w wózek spacerowy?Czy jeszcze za wcześnie?

Gość gość
Jeśli wózek z możliwością ustawienia pozycji półleżącej to ok

Gość gość
To jeszcze sama aż tak nie siada, ale właśnie taki wózek spacerowy z oparciem na płasko rozkładanym będzie ok, lepiej ci się będzie jeździło jak śnieg spadnie, zdecydowanie lżej.Ja sama wózek zamieniałam w zeszłym roku jak śnieg nas zasypał bo nie dałam rady przejeżdżać:) Kupiliśmy Graco Evo ma rozkładane siedzisko zupełnie na płasko i skrętne koła, jest lekki na zimę super jak dla nas

Gość gość
Właśnie mam taki ze skrętnymi kołami i spacerówka jest zdecydowanie lżejsza i mniejsza od głębokiego:0 no i da się rozłożyć całkiem na płasko:) dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam. Autorka

ja przesadzilam synka jak mial ok 6 mc tez na poczatku wozilam go na pol lezaco w mojej murze jest fajnie wystopniowana regulacja oparcia

My nasze półroczne dziecko wozimy jeszcze w murzę, ale chyba niedługo czas się przesiąść do mniejszej bryki ;)

a do mniejszej to do czego masz na mysli wersje spacerowa mury czy jakis inny wozeczek

ja mam elea i mamy 3 stopnie regulacji oparcia, przesiedliśmy sie w 6 miesiacu bo maly juz wył w gondoli i nie chciał leżeć, zyje i ma sie dobrze

Gość gość
maxi cosi ma te superlekkie spacerowki- mile i noe. moze o to chodzilo koelzance:)

u nas na 6 miesiąc przesiedliśmy się do spracerówki-quinny, dlatego, że w gondoli się nie mieścił to raz, a dwa chcieliśmy już jakiś lżejszy wóżek, który będzie się dobrze prowadziło i który będzie zajmował mało miejsca po złożeniu, dlatego mamy quinny zapp xtra.