Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spirulinaa

Prosze o rade (moja przyszłosć)

Polecane posty

Witam, Bardzo prosze o rade. Mieszkam od ponad roku w Krk obecnie jestem na studium kosmetycznym jednak od roku meczy mnie mysl ze mogłabym studiowac dodatkowo poniewaz ta szkoła umozliwia rozwijanie sie w roznych kierunkach. Maturka moze nie poszla mi najlepiej - zdawalam same podstawy ale jestem bardziej humanistka ;) chcialabym jakis lekki kierunek na ktorym nie ma wielkich wymagan co do dostania sie i bardzo fajnie by bylo gdyby pomogl mi choc troche w przyslosci co do mojeog zawodu kosmetyczki czy nauczycielki tego przedmiotu ;) bardzo chcialabym rozwijac sie pod wzgledem innych jezyków interesuje mnie jezyk Angielsk i Hiszpanski i marze o tym zeby podszkolic sie z Angielksiego i nauczyc Hiszpanskiego - Bardzo mi zalezy na jakims dziennym kierunku myslalam o Kulturoznastwie? Moze ktoś wie jak mi pomoc? Bardzo prosze kulturalne Odpowiedzi

Może źle to ujęłam - nie chodzi o to ze jakies studia maja mi pomoc w kosmetyce ale np -nauka języka która napewno przyda się na przyszłość. Nie chodzi tez o to ze chce kierunek na ktorym nic nie chce robic, potrafie dać coś z siebie jednak wolalabym zeby był on lekki i dodatkowy ;)