Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek188222

Ciąża? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Kwiatuszek188222

Hej dziewczyny. W pierwszy dzien płodny kochałam sie z chłopakiem lecz nie doszło do wytrysku w pochwie. W piatek dostałam okres 3 dni wczesniej i był skapy niz zwykle, dodam ze w tym samym czasie chorowałam i brałam silny antybiotyk macromax dawka 500mg na dobe. Czy to mogło miec wpływ na okres? Prawidłowo okres powinnam dostac w poniedziałek, zrobiłam codziennie z rana 3 testy ciazowe wszystkie negatywne, wczoraj test z krwi wynik 0,100 i dzis byłam u ginekologa ktory mnie zbadał, zrobil usg i stwierdzil ze nie jestem w ciazy i ze moge miec problem z zajsciem w ciaze bo mam pcos. Od tygodnia zyje w ciaglym stresie, kazdy mi mowi ze nie jestem w ciazy, ze nie jest tak latwo zajsc, tymbardziej ze jeszcze nie doszło do wytrysku , ale ja sobie cos ubzdurałam i sie ciagle martwie. Czytałam w internecie ze to moga byc plamienia, ze moga pomylic wyniki w labolatorium, ze dziewczyna byla w ciazy a testy ani ginekolog tego nie potwierdzil. Juz nie wiem co mam myslec. Prosze pomóżcie mi :(

Gość kwiatuszek9222
No bo nie jestem pewna czy jestem w ciazy czy nie :/

Gość gość
Ja jestem pewna, że jesteś. Przecież tak czujesz, a uczucia są najważniejsze. Lekarze kłamią! Gratuluję:-)

no to jak my mamy być pewni czy jesteś czy nie? :D jest jeden sposób aby mieć pewność - jak się nie chce być w ciąży to się nie idzie do łóżka.

Gość kwiatuszek555
ech i wiedziałam, ze beda takie odpowiedzi :/ Naczytałam sie na forum różnych historii i dlatego nie jestem do konca pewna. Moze test zkrwi by jeszcze nie wykryl ciazy bo czytalam ze tak duzo dziewczyn mialo...

Gość gość
czyli seks w windzie jest 100% bezpieczny:-)