Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boski Barry

Nieświeże dziadki nadal dają rade ;)

Polecane posty

No, jest dużo starych zespołów które dają rade, nawet Slayer mimo utraty perkusisty i gitarzysty nadal nagrywa bezkompromisowy thrash metal, a przypominam że istnieją już od ponad 30 lat :) tak samo Kreator, Exodus, Testament i masa innych starszych metalowych zespołów :)

Gość gość
Odgrzewanie kotleta

Gość skok w mrok
dla mnie LP skończyło się końcem lat 80 sztuka latania kryzysowa narzeczona fabryka małp to były świetne numery potem brakło ikry, dobrych tekstów i dynamiki

Pod koniec lat 80-tych biegałem w pieluchach, nie mogłem zobaczyć i posłuchać ich na żywo gdy byli w szczytowej formie.;) Za to dyskografie zgłębiłem bardzo mocno i naprawdę mają wiele, wiele więcej wspaniałych utworów których nie uwzględniłeś. Gdyby mi nie padł dysk, dałbym całą, bardzo długą listę moich ulubionych. ;)

Gość skok w mrok
ja znam te wspaniałe utwory i od chwili gdy je usłyszałem, do dziś jestem rozczarowany nie są złe, ale nie mają tego pazura wiesz, może to wynika z faktu, że fabryka małp, sztuka latania, to było coś, co się czuło i rozumiało w lot! to wprost wynikało z rzeczywistości i ją opisywało nie chcę tu wciskać, że LP było jakoś antysystemowe, ale w przekazie nie kłamało potem to już takie niu romantik :D dla mnie to nie było już ciekawe

Gość gość
Przeciez ten zespol jest do bani