Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka08

Pytanie do panów!

Polecane posty

Witajcie! usmiech.gif Czy uważacie ,że kobieta mająca 170-175 jest gorsza (mniej atrakcyjna) od tej mającej 160, 155? Ja mam 172 i olbrzymi kompleks... smutas.gif

Gość gość
Nie, nie uważamy. Większość negatywnych odpowiedzi z naszej strony jest odpowiedzią na wasze ataki w stosunku do facetów.

Gość man
Nie, ma tragedii. Jesteś dosyć wysoka, ale prawie każdy facet jest wyższy - więc nie ma problemu. A jaka waga do tego??

Gość gość
Ataki sraki

Gość gość 777
Magdaleno 08 Nie masz się co przzejmowac są i wyższe kobiety które znajdują partnerów. Jak rozumie twój problem polega na tym że uważasz się za wysoką kobietę i martwisz się tym że trudno będzie ci kogoś znakleśc??

Nie ważę się, ale nie jestem gruba, mam szersze biodra :) i dosyć duże piersi ii.... z***biści fatalny wzrost :( Tak, boję się ,że nie znajdę chłopaka!

Gość gość
Magdalenka, p*****lnij sie w leb mlotkiem, pomoze! Przestan juz zakladac te durne tematy!

Gość prawictwo pospolite 125
Dlaczego miałabyś nie znależc chłopaka ? Przecież nic ci nie brakuje ..

Gość gość 777
Uwierz mi Magdo że taki ktoś się pojawi na twojej drodze! Nie dziś to za miesiąc. Nie za miesiąc to za kwartał lub nawet za pół roku. Ale taki ktoś się pojawi. Najważniejsze jest to abyś była sobą. My faceci jesteśmy różni i mamy różne upodobania co do kobiet. Jedni wolą szczuplutkie inni te które mają trochę ciałka A jeszcze inni wysokie czy niskie.

Gość gość 777
Jesteś w błędzie Magdo 08!! Ja np mam 188cm i jeśli szukałbym kobiety to właśnie z twoim wzrostem. Nie uważasz że 188cm u faceta i np 150cm czy 160cm to nietypowa wygląda taka para??

Tu muszę przynać Ci rację, kobieta (155) idąca z facetem (190) wygląda komicznie, jak tata z córką... ale mimo to wolabym być niższa... :(

Gość gość 777
Byłem kiedyś na Weselu na którym Pan młody miał 204cm a Pani młoda 157cm. Tak jak napisałaś wyglądało to kosmicznie no ale jak się to mówi czasem miłośc nie zna granic czy to wieku czy wzrostu. Są już z sobą 7 lat i jak do tej pory są razem szczęśliwi. Jestem pewny że jak pojawi się ten ktoś kto cię pokocha taką jaką jesteś To twoje problemy pękną jak bańka mydlana.

Gość gość
A pasowałby Ci facet 176 cm?

Gość gość 777
Kiedyś może ktoś ci tak napisze. Wystarczy jedno spojrzenie. Wystarczy jeden gest. By zawsze byc przy tobie. By cię w ramionach miec. I zapach twego ciała. I oczu twoich blask. To wszystko jest tak piękne. Że aż mi słów jest brak.