Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto będzie pracował na nasze emerytury?!

Polecane posty

Gość gość

A k***a nikt. Bo emerytur nie będzie. Wszystkie p*****lnie. Każą robić do 67 r.ż. Każą wcześniej rozpocząć edukację i wcześniej iść do roboty. Nie będzie żadnych zasranych emerytur. Może dla ludzi po 40 tak ale dla młodszych to g****o będzie!

Gość gość
myślcie ludzie, nie bądźcie jak lemingi wystarczy poszukać, rząd już wie że z młodszych pokoleń rzadko kto przeżyje ponad 65 lat wystarczy poszperać a znajdzie się odpowiednie obliczenia choćby statystyki gusu oni sobie dokładnie policzyli ile statystycznie lat pozostało obecnym 30, 40 i 60latkom i na tej podstawie podwyższają granicę wieku emerytalnego

Gość gość
ja głupia nie jestem i widzę co się wokół mnie dzieje dziadkowie męża dożyli 87 i 90 lat, ich znajomi 94 natomiast ich dzieci raptem 57 - 60, dużo znajomych teściowej w wieku ok 65 lat już nie żyje duża przepaść co ? a tylko jedno pokolenie

Gość gość
a ile można żyć? i po co staruchy mają żyć gdy już pracować nie będą mogli , ni pomóc w niczym ani nic nie będą chcieli kupować a mocz i kał wciąż będą wydalać, zanieczyszczać środowisko

Gość gość
A po co? Przecież wiadomo, że max około 2020-2023 ZUS/KURS zbankrutuje i wypłata emerytur zostanie zawieszona.

Gość gość
spoko wodza już 7 lat temu ryża przybłęda z 3-miasta kazała po cichu wdrożyć eutanazję narodu polskiego by przybysze z nad morza [nomen omen] martwego mieli łatwy start życiowy na "swojej" ziemi obiecanej !!! :D