Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaAGA32

Rozczarowanie

Polecane posty

Gość agnieszkaAGA32

Jestem w 31 tygodniu ciąży. Mam 5 letniego synka. Miałam nadzieję, że druga pojawi się córka. Tymczasem wczoraj na usg okazało się, że urodzę drugiego chłopca. Smutno mi, bo od początku ciąży mocno na dziewczynkę się nastawiłam. Dziewczyny miała któraś tak? Boję się, że nie będę umiała zaakceptować Syneczka, a nie chce go odtrącać.

Gość gość
To chyba naturalne jak nastawiałaś sie na konkretną płeć. Musisz oswoic sie z myślą że bbędzie chlopak.

Gość gość
hej co zrobiłas, jaka glupia byłas, syna urodziłaś, odrzuciłaś!!!, syna urodziłas, odrzuciłaś...

Gość gość
Ja za to będe mieć drugą córkę. I tez odczułam lekkie rozczarowanie bo chciałam parkę;-) Ale juz mi przechodzi. Potrzebowałam trochę czasu.

Gość gość
To się lepiej pozbieraj w sobie... Pomyśl o dziecku. Moja matka ze śmiechem opowiada historię, że miała przygotowane imię tylko dla chłopca. Dziewczynki w ogóle się nie spodziewała dlatego mam imię po położnej bo skoro się urodziłam to jakoś nazwać trzeba było. Dobrze, że nie odbierała mnie jakaś Kunegundilda... Mam starszą siostrę i brata- parka była i matka mówi, ze niby jej to było obojętne co się urodzi ale ja całe życie jednak odczuwam, że chciała mieć jeszcze jednego syna. Zawsze byłam traktowana jak chłopak, po prostu jakoś inaczej i sama nie potrafię się odnaleźć :(

Gość gość
Tez chcialam core, ale nie nastawialam sie zeby sie nie rozczarowac. I mam synka. Nie widze swiata poza nim, kocham go ponad wszystko. Fakt, to moje 1sze dziecko, wiec to nie to samo co u ciebie, ale z drugiej strony miec w domu 3 fajnych chlopakow? :) na pewno pokochasz je jak tylko go zobaczysz,

Gość motylekkkkii
Moja koleżanka za trzecim razem też miała nadzieję że będzie córka a był trzeci synek. Ja mam synka i nawet wolałabym drugiego synka

Gość gość
21.49 psycholog sie klania

Gość gość
Czy płeć na usg 4d jest w 100% pewna? Czy zdarzają się pomyłki jednak? Może masz autorko szansę na dziewczynkę jednak?

Gość gość
Wy durne krowy!! Może dziecko urodziło się bardzo chore. Kocham je nad życie. Wam życzę wymarzonych, dziewczynek albo chłopców baaaardzo chorych.

Gość gość
Autorko ja tez tak mialam mam dwóch synów teraz jestem w ciąży poczulam na dziewczynke nawet juz imie mialam a tu miesiąc temu dowiedzialam sie ze syn.. Ale powiem ci ze sie ciesze wazne żeby bylo zdrowe :)

Gość gość
jakby urodzila chore dziecko to bys tego samego nikomu nie zyczyla - puknij sie w glowe

Gość nie zagniesz mnie
Autorko, sama mam syna, ale jak uda się z drugim to "zamawiam" chłopca - łobuziaka do pary z tym, co mam. Nie chcę pisać czy lepiej mieć syna czy córkę (strrrrasznie tendencyjne te porównania na kafe), ale zobaczysz, że będzie git. Osobiście zazdroszczę Ci tej konfiguracji. Szkoda tylko, że spora różnica wieku będzie.

Gość gość
ja będę miała drugiego synka :) i różnica mała: niecałe 2 lata :) Nie mogę się już doczekać :)

Gość agnieszkaAGA32
Dziewczyny Kochane za wszystkie miłe i mniej miłe słowa dziękuję. Kocham swojego nienarodzonego synka nad życie. Nie myślę o tym że nie będzie dziewczynki. To Bóg pisze nam scenariusze i dla mnie przewidział dwóch chłopców. Jedyne o czym myślę to by cało i zdrowo przyszedł na świat.