Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio ciągnie mnie do picia alkoholu

Polecane posty

Gość gość

To dziwne..Wy też tak macie? Mam 23 lata, dziecko 9 miesięcy i męża(pracuje w delagacji) poza tym, że czasami jestem trochę zmęczona wszystko jest ok.. ale ostatnio coraz częściej przychodzi mi do głowy po prostu się napić..oczywiście tego nie robie, bo mam pod opieką dziecko, ale niepokoi mnie ta chęć..

Gość gość
Nikt się nie wypowie..martwi mnie trochę to myślenie o piciu

Gość maaaaaajka
Ja tez tak mam :/ mam 22 lata, meza, I ojca niepijacego alkoholika

Gość gość
Mnie też od czasu do czasu ciągnie, to dlatego ze życie w XXI wieku jest stresujące i frustrujące. Napij się w końcu, dziecko daj mamie lub teściowej i się wyluzuj. Każdy człowiek tego czasami potrzebuje

Gość gość
Ja nie mam w rodzinie alkoholików..zastanawiam się skąd się to wzięło...rozumiała bym, gdybym była nieszczęśliwa, samotna..a tutaj mam cudowną córeczkę, cudownego męża..mieszkam z rodzicami i babcią więc zawsze mam z kim pogadać..nie wiem co o tym myśleć..ale wydaje mi się to dziwne

Gość gość
Mnie też ciągnie i mam mame niepijącą alkoholiczke.. Babcia ze strony mamy tez była alkoholiczką.. Czyli że teraz albo kolej na mnie albo na siostre.. smutne:(

Gość gość
hehe mam zostawić mojej mamie dziecko powiedzieć, że chce się napić? Wiecie jak to zabrzmi ? Nie chodzi mi o to, żeby za wszelką cene pić,,po prostu nie wiem skąd to się wzięło..chociaż w tymi stresującymi czasami to prawda

Gość gość
Właśnie o to mi chodzi..bo tak nachodzi mnie na picie i mogła bym owszem jak mała zaśnie..ale tak się zaczyna alkoholizm..z początku, a tylko lampka wina, czy trochę whisky z colą..i tak sobie bym pozwalała żeby się wyluzować.. aż w końcu przerodzi się to w nawyk, później a alkoholizm..nie chce serwować mojej rodzinie czegoś takiego..wolę teraz jakoś dojść do przyczyny takich ciągot niż za 2 lata pisać tutaj, że jestem alkoholiczką i prosić o pomoc