Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123

Facet w damskiej bieliznie

Polecane posty

Gość gość 123

Czy jest jakas pani co akceptuje swojego meza, chlopaka, przyjaciela ktory lubi nosic damskie stringi ? Moze lubia taki widok swojego partnera i jak dziala na Was? Wiem ze zaraz bede wielkim zboczencem i spotkam obelgi ale mi to ... chcial bym dowiedziec sie jaka jest Wasza reakcja ? oczko.gif Ja tylko to nosze z damskiej bielizny i nie zawsze choc czesciej bym chcial gdy bym mial taka mozliwosc.

Gość gość
sluchaj ! ja jestem bardzo tolerancyjna osoba nie przyznaj sie do nikogo: moga ci glowe mlotkiem za to rozbic. NIE JESTES ZBOCZ,,,ENCEM, zadna baba sie na nic takiego nie zgodzi :-P bedzie sie tylko czola zagrozona ze w jej staniku bedziesz chodzil po domu,nikt z tych *wierzacych *nie zaakceptuje tego nikt , nos sobie damska bielizne nikomu tym krzywdy nie robisz ale w polsce jest ciezko .W UK maja takie "hobby" lubia sie przebierac w dzidziusi, ssac piers kobiety,smoczek w gebie,robic w pieluche,placa komus za to zeby im klapsow w du,,,/pe dal.i jeszce 200 innych hobby.Nie mozesz sie gdzies rozejrzec w internecie musi cos byc w tym temacie takich jak ty jest pelno(robia to pokryjomu przed zonami)znam takiego kobita go zostawila ,on sie ubieral w babskie ciuchy i sobie jezdzil na zakupy,ale nog nie golil i te wlosy bylo widac przez ponczochy,dla mnie kazdy czlowiek tyle samo warty, ja tylko nie nawidze pedofili ,mordercow, g****icieli i ludzi ktorzy maja stosunki ze zwierzetami!;-) Polacy maja tendencje obrazania kazdego niezaleznie czy dotyczy wiary czy innego aspektu zycia. w kosciolach nie nauczyli ich tolerancji i szacunku do drugiego czlowieka, Nie mozna klasc wszystkich do jednego worka. Kazdy ma prawo do swoich przekonan, wyznańnczy mysli. To nie jest powod, aby taka osobe ąod razu osadzac i skreslac. Kazdy z nas jest indywiualnoscia :-D