Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewarygodne

Zostawił mnie dla pustaka

Polecane posty

Gość niewarygodne

Spotykałam się z chłopakiem , który był lovelasem i uważał że wszystko mu się należy . Nie szanował mnie, chociaż wszyscy mówili mu że spadłam mu z nieba i jestem naprawdę dobrą ogarnięta , dziewczyną. Zostawił mnie dla dziewczyny , która ,, tu poleci tam poleci '' , jest niezadbana , mało atrakcyjna i podobno nie ma z nią o czym rozmawiać. Typowy pustak. Gdzie tu sprawiedliwość? Czy kiedyś zrozumie co stracił? Skoro mnie nie szanował to ją będzie?

Gość gość
Pewnie i jej nie będzie szanować. Ale skoro Ciebie nie szanował to sądzisz, że warto czekać na takiego chłopaka? Chcesz dać sobą pomiatać? To nie jest dobre rozwiązanie. Ciągle tylko będzie Cię krzywdził, a przecież możesz znaleźć chłopaka, który Cię pokocha i przede wszystkim będzie Cię szanował :)

Gość gość
poznałaś ją że tak i niej piszesz?

wystarczy mi opis. Autorka była z kimś kto ja nieszanował. Świadomie wzięla lowelasa. Więc skoro tak wybrała i zrobiła to świadomie, to nie ma prawa teraz stękać, bo sama świadomie taki los wybrała.

Gość gość
co to znaczy lovelss..nie cierpię takiego określenia i co znaczy taki opis ..nie ogarnieta,itp?..może dziewczyns ma bardzo ciężkie życie ale to jeszcze nie znaczy że jest pusta.

Gość gość
Bo autorka jest lepsza i jej się wszystko należy..

Gość gość
nie pisałam o autorce tylko o tej drugiej ,którą nazywa pustakiem.zycie...cięzkie życie,potrafi kaźdego wykończyć

Gość gość
Zasluguja na siebie:D ;) Ty znajdziesz swoje szczescie u boku prawdziwego mezczyzny:)

" Ty znajdziesz swoje szczescie u boku prawdziwego mezczyzny" ale autorka nei chce prawdziwego mężczyzny, ona gustuje w pustakach płci męskiej.

Gość gość
autorko , nie zaprzeczysz chyba że to ty jestes pusta i głupia oraz nie za bardzo rozgarnieta.Cóz wiedział co robi ,Ty widocznie byłas blee

Gość gość
Hej. Chciałbym z Tobą porozmawiać jeśli pozwolisz. Odezwij się: email.04@interia.pl ;)

Gość niewarygodne
wiem ze jestem beznadziejna ,zmieniam niki jak dziki :D mam 18 lat jeszcze niedojrzała

Gość niewarygodne
jestem pedofilem