Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem w związku z dziewczyną 2 lata. Bardzo ją kocham i mam wielkie opory przed tym żeby zrobiła mi loda. Bardzo rzadko podczas gdy ją pieszcze, przerywa to i robi mi loda. Czuje że ją poniżam, upokarzam i traktuje jak przedmiot. Przerywam to i mówie już wystarczy. Źle się z tym czuje, nie lubie też jak wali mi konia. Uważam że mężczyzna jest po to by zaspokajać kobiete, a nieodwrotnie. Po seksie mam wyrzuty sumienia że dałem sobie zrobić loda. Dla odmiany uwielbiam robić jej minetke i delikatnie pieścić jej muszelke. Spotkaliście się z czymś takim?

Gość gość
Zmarnowałem prawie minutę mojego życia na czytanie tych bzdetów 🖐️😴 0/10

Gość gość
mam ten sam problem, ale jestem kobieta. mój chce wiecznie tak, ale ja nie chce zeby mi robil . wiem ale ze to najnormalniejsze i nie powinieneś tak myśleć- jezeli twoja dziewczyna by tego nie chciala, to byś ja sila nie zmusil, ale jak co to robi to sie ciesz i relaksuj

Gość gość
O Boże a ja uwielbiam tak się czuć w seksie, kręci mnie to niesamowicie. Uwielbiam poniżenie, potraktowanie jak przedmiot. Moze dlatego tak uwielbiam robić loda? A szczególnie klęcząc przed moim facetem na kolanach. Widzę że on ma też niestety niewielkie opory ale mam nadzieję że uda się je zlikwidować do zera :-p

Gość gość
Acha i dodam jeszcze że dobrze że na siebie nie trafiliśmy, męczylibyśmy się razem w związku okropnie :-p Uwielbiam jak facet chwyta mnie za włosy i podobne temu praktyki :-p Przypuszczam że dla ciebie to nie do przejścia?