Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość gość

mam problem z prezentem dla koleżanki z pracy, znamy się niedługo. aa mamy sobie robić prezenty firmowe i właśnie ją wylosowałam. Na wtorek musze coś mieć a głowa pusta, myślicie ze jakiś zestaw kosmetyków czy cos może byc?

Gość gość
skoro znasz ją krótko, to kosmetyki mogą być wtopą, nie wiesz jakich używa, lub może obrazić się jeśli podarujesz jej kompozycje zapachową bo może odebrać to,że wg ciebie nie pachnie za dobrze, kup np. jakąś szkatułkę na biżuterie lub jakiś drobiazg do mieszkania

Gość nie_cierpie_swiat
zaleyz od limitu cenowego : ksiazka - przewodnik, bilety do kina, voucher do spa/kosmetyczki, bon - zyczenie, kawa/herbata+filizanka, plyta z muzyka. /filmem a najlepiej zapytac co by chciala :) wprost ona dostanie to czego chce a TY sie nie martwisz :) proste

Gość gość
ja uważam ze kosmetyki są ok, widziałam fajne zestawy kosmetyczne w polomarkecie to możesz sobie poszukać tam takich mały zestawików ;)

Gość gość
bardzo fajnym pomysłem jest zestaw filiżanek. Po pierwsze świetnie wyglądają a po drugie przydadzą się w każdym domu. Docenia się je szczególnie kiedy do domu przychodzą goście a my możemy podać im kawę czy herbatę w takich pięknych naczyniach. Ja dla swojej siostry na święta kupiłam taki komplet: http://artdecor24.com.pl/tag/filizanka-do-kawy i bardzo jej się podobał, przynajmniej tak mówi :)