Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oolooo

Moja kobieta zgodziła się na trójkącik

Polecane posty

Gość Oolooo

Witam, Moja dziewczyna, z którą jestem już szósty rok wczoraj wieczorem wyraziła zgodę na seks we troje. Początkowo myślałem, że żartuje, ale dziś potwierdziła, że jest zainteresowana. Wcześniej wspominałem jej, że jak każdy facet fantazjowałem o seksie z dwoma kobietami naraz. Nigdy nie nalegałem, ani nie pytałem jej co o tym sądzi, łatwo było się zorientować, że nie jest zainteresowana. Wszystko zmieniło się wczorajszego wieczora, gdy pisaliśmy z sobą smsy. Pracuję w firmie, która zajmuje się montażem scen i nagłośnienia, w związku z czym już tydzień jestem poza domem w związku z pracą. Dwa dni temu moją dziewczynę odwiedziła jej przyjaciółka. Gdy bywam na wyjeździe często świntuszę z moją kobietą, ona przysyła mi dużo fotek. Wczorajszego wieczora było podobnie. Poprosiła mnie bym wysłał jej swoje zdjęcie nago, a ona wówczas się zrewanżuje. Zrobiłem więc sobie fotkę pod prysznicem i jej wysłałem. Ona odpisała, że jej się podoba, podobnie jak jej przyjaciółce. Zwaliło mnie to z nóg, zaczęliśmy świntuszyć, ona odpisywała wraz z koleżanką, chwilę później dostałem zdjęcie na którym obie były toples. Powiedziałem, że nie widziałem nic podobnie podniecającego i chciałbym tam z nimi być. Zgodziły się, że po świętach można zorganizować takie spotkanie, wciąż nie mogę w to uwierzyć...

Gość gość
Cholera, niektórzy to mają farta.

Gość Oolooo
Tak jak mówię, wciąż nie mogę w to uwierzyć

Gość gość
Stanoł mi gdy czytałem ten wpis.Któraś poda pomocną dłoń?

Gość gość
No to facet musisz stanać na wysokości zadania. Zero fajek, alko, zdrowe żarcie, aktywność fizyczna, jakiś dopalacz teścia, pełna kontrola wystrysku, bo żrnąć dwie cizie to nie to samo co żrnąć jedną. Musisz sobie wszystko zaplanować. Na przykład pierwszy strzał w trakcie, gdy one będą się zabawiały języczkami.

Gość gość
O tym nie myślałem jeszcze, choć trochę mnie tremuje ta perspektywa

Gość gość
Roooochaj bracie. Niech wypną tyłeczki a raz w jedną raz w drugą i totolotek dla nich w którą się spuścisz. Kiedyś z byłą dziewczyną tak się zabawialiśmy i z koleżanką. Wyszło tak,że dwa razy spuściłem się w ciiipkę koleżanki.

Gość gość
Hahaha,co za idioci z was panowie. Najpierw zaspokójcie jedną kobietę,potem bierzcie się za dwie. Matolki

Gość gość
gość dziś Uła, przez kogoś tu chyba zazdrość przemawia. Szanownej Pani bardzo współczujemy, że partner strzela po 5 minutach, ale musi Pani zrozumieć, że istnieją mężczyźni, którzy potrafią o wiele więcej niż Pani partner.