Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailla166

Czy to nie dziwne..?

Polecane posty

Gość Ailla166

Moje życie jest hmm no poprostu jest dziwne, ale to moje prywatne sprawy które zostawie dla siebie. Dziwni mnie jedynie to: w wieku 7 lat poznałam pewnego chlopaka tez w moim wieku. I rok temu kiedy go spotkałam po 8 latach niewidzenia się przypomniały Mi się jego słowa: pójdziemy na dwór zagrać w piłkę(może trochę inaczej powiedztal,ale jakoś tak to bylo) i gdy tylko na niego spojrzalam akurat to mi się przypomniało. Tylko te słowa jego słowa pamietam z tego wydarzenia. A przecież mogłam zapamiętac co wtedy do mnie ciocia lub kuzyn mowili, Moje życie jest hmm no poprostu jest dziwne, ale to moje prywatne sprawy które zostawie dla siebie. Dziwni mnie jedynie to: w wieku 7 lat poznałam pewnego chlopaka tez w moim wieku. I rok temu kiedy go spotkałam po 8 latach niewidzenia się przypomniały Mi się jego słowa: pójdziemy na dwór zagrać w piłkę(może trochę inaczej powiedztal,ale jakoś tak to bylo) i gdy tylko na niego spojrzalam akurat to mi się przypomniało. Tylko te słowa jego słowa pamietam z tego wydarzenia. A przecież mogłam zapamiętac co wtedy do mnie ciocia lub kuzyn mowili. Teraz brakuje mi go.. bardzo. Jestem w nim zakochana. Wiem że jest wielu chlopakow ale on jest wyjątkowy. Miał ktos podobnie że zapamiętał słowa kogoś bliskiego ido dziś je pamieta?

Gość Ailla166
Przepraszam za powtórzenie, ale coś mi sie tu zacielo :D