Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SaraWrc

Sylwester

Polecane posty

Gość SaraWrc

Hej, Nasz wspólny znajomy postanowił zorganizować domówkę w Sylwestra w swoim mieszkaniu w centrum Warszawy. Oczywiście wszyscy nasi znajomi sie tam wybierają łącznie z dziewczyna ( dziewczyna jednego z kolegi) , która niegdyś chciała sie dobrać do mojego chłopaka ( wtedy nie był ze mna , ale znaliśmy sie) co ciekawe dziewczyna wtedy była juz w związku z naszym wspólnym kolega. Dodam jeszcze , ze organizatora Sylwestra nie lubię , a i on i jego dziewczna za mna nie przepadają. Niestety moj chłopak studiuje zaocznie i 2 stycznia Nowego Roku ma juz zajęcia wiec nie możemy tak jak planowaliśmy jechać do mojej siostry nad morze. Moj wspaniały chłopak zaproponował imprezę u tegoż kolegi.. Tylko ze wie o tym dobrze , ze bede tam siedzieć jak na szpilkach wcale sie nie bawiąc. Wiem , ze chce tam iść , a ja nie chce na niego naciskać zeby został ze mna bo wiem , ze będziemy siedzieć w domu oglądając Sylwestra z Dwójką... A z drugiej strony nie wyobrażam sobie go puścić na te imprezę jeśli wiem , ze będzie na niej ta dziewczyna . Taki moj problem i nie mam kompletnie pojęcia jak to rozwiązać ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować