Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz do Polski zjedzie się cała chołota

Polecane posty

Gość gość

I będzie strugać Wielkie Państwo. Cały rok klepią bide, a teraz bedzie ah i oh. Wedlug mnie Polska powinna wprowadzić wizy i pozwolenie na pobyt tymczasowy dla takich wygnańców.

Gość gość
na szczęście nie mam nikogo kto tyra zagranicą. nie będzie przy świątecznym stole śmierdzieć z paszczęki moczem pitym przez przybłędy w hołdzie swemu zagranicznemu Panu

Gość gość
Ale zazdoscicie hahaha, tyracie za 1400,2 tys ledwo starcza od wyplaty do wyplaty , albo debet itp, a ci zagranica zarabiaja super kase , prxyjada do Pl na swieta super ubrani, kasy ful, nakupia na co maja ochote, ZAZDROSC

Gość gość
Hahaha wizy, jak to sa obywatele Pl , przewaznie maja wlasne domy, wille ze stalym zameldowaniem, a podobno juz maja zniesc meldunki, ma byc tak jak zagranica wystarczy tylko adres

Gość gość
wiesz co ? , że na bierząco jesteś bogaty to może i tak ale , żeś tak głupi to aż się nie spodziewałem. a co tam masz swojego? lub na co swojego trwałego masz perspektywę ? bo tyrać od gwizdka do gwizdka na dostatnie acz bierzące życie to nie sztuka gdy jest zdrowie czego Ci życzę. a co będzie .... potem....?

Gość gość
ale chodzi o to ze tam za granicą zapieprzają po 12-14 godzin dziennie zmywając kible i podłogi, żrą chleb ze smalcem zeby jak najwięcej odłozyc, a potem przyjezdzają do polski na 2 tygodnie i udają wielkich bogaczy ktorzy sobie luksusowo żyją tam za granicą i do tego mają bardzo łatwą i przyjemną prace

Gość gość
ale co chcesz,to se tez wyjedz, to ich kraj tak czy siak i na pewno milo im tu wrocic na swieta,wyjechali bo w Polsce nedza

Gość gość
Dokładnie też tego okresu nie znoszę. Pamiętam w tamtym roku byłem u fryzjera przed świętami, przyszedł gość z osiedla którego kojarzę, jakieś pół roku wcześniej wyjechał do UK. No i opowiada jak tam cudownie, jaki wszystko cacy, nie tak jak w tej Polsce. Ja tylko coś zaczynał to zawsze od: U Nas w Anglii ... Jeden fryzjer już się trochę zdenerwował z tego przechwalania i pyta go to czemu nie poszedł do fryzjera w tej cudownej Anglii, a ten mu: A wie Pan ile w Anglii fryzjer kosztuje?