Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co napisać chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

hej. Mój chłopak rzadko do mnie pisze. Jest za granicą ale często gadaliśmy na fb. Mówił że przyjedzie po Nowym Roku i żebyśmy razem zamieszkali. Wszystko ok, tylko im bliżej tym rzadziej on się ze mna kontaktuje. Teraz jestem chora, leżę w łóżku i on o tym wie. Pisze do mnie raz na 20 godzin, jak się czuję i potem znika na kolejne 20. Jak tylko piszę coś czulej do niego to od razu przestaje się robić miły. Potrafi nie odpisać choć jest na fb. Teraz napisał jak mi minął dzień. Co mu odpisać? Ma to za pewnik że razem zamieszkamy więc już nie musi się starać? Jesteśmy razem kilka miesięcy, z czego część on spędził za granicą

Gość gość
napisz, że jesteś w łóżku z dwoma Murzynami, zaintrygujesz go i jest szansa, że okaże ci więcej czułości

Gość gość
powaznie się pytam, zastanawiam się nad tym naszym zamieszkaniem razem. Jeśli on tak się zachowuje

Gość gość
Widocznie trudno mu się angażować na odległość, dlatego gada o tym zamieszkaniu razem, myśli pewnie że wtedy będą iskry :D

Gość gość
tylko co mu napisać, jestem wkurzona ale kłótnia na odległość nie jest chyba dobrym pomysłem

Gość gość
A co niby miałbyś mu odpisać? Spytał jak minął dzień to opowiedz jak minął :D a minął na chorowaniu i rozmyślaniach o jego braku zaangażowania.

Gość gość
już z nim rozmawiałam na temat jego rzadkich wiadomości, przepraszał mnie ale problem po dniu się zaczął na nowo, nie chcę się już powtarzać że widzę że coś jest nie tak. Zastanawiam się czy on na pewno chce wrócić. Może tylko czeka aż ja wywołam awanturę i wtedy postawi mi ultimatum.

Gość gość
możliwe, że czeka aż się rozejdzie po kościach :) spytaj go o to, zaproponuj rozstanie i wolność!

Gość gość
Może ma tam jakąś dziewczynę. Wiesz-jedna tam,druga tu.

Gość gość
no tego nie jestem w stanie sprawdzić bo nawet jak go zapytam to zaprzeczy. On już kiedyś mi złamał serce. Teraz dostał drugą szansę i był czuly do momentu aż się zgodziłąm z nim zamieszkać. Potem przestał, jakby się przestraszył. Do tej pory mówił że mnie kocha, i wie ze zrobił błąd i chce to naprawić

Gość gość
Przecież to oczywiste, że jeśli spotka chętną na seksik za granicą to skorzysta, bo wie że dziewczyna w kraju nie ma od kogo się o tym dowiedzieć.

Gość gość
więc co robić?

Gość gość
Kochać go i wielbić :)

Gość gość
a sensowna rada?

Gość carooolcia
napisz ze leży dz i myślisz o.was i o zwiazku z nim.. a jak zapyta o czym.to powiedz wprost ze masz obawy ze coś się zmieniło ze mało roZmawiacie że jest ci złe.z tym i wszystko co czujesz

Gość gość
Weź mu nie odpisz, kilka godxin a nie piszesz odrazu. Jak będzie na tv to niech widzi ze jjesteś że nie podpisała. Powiedz że pisałaś na tb ze znajomym i nie zauważyłaś że pisał.... Przestań tańczyć jak zagra i tyle, sam się na prawi. Przeczytałam ksiazke DLAVZEGO MĘŻCZYZNI KOCHAJĄ ZOLZY I się pominęłam, polecam

Gość gość
boję się że odpuści, a potem powie że to przeze mnie. Tak jak już raz to zrobił