Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlkarlkarla

Wasze opinie o Reserved Kids i HiM Dzieci.

Polecane posty

Gość karlkarlkarla

Jw. Mam trójkę: syn 12lat, syn 6lat, córka 2 tygodnie. Do tej pory cały czas kupujemy w H&M i Reserved, nigdzie indziej, ale wydaje mi się, że jakość żadko jest powalająca i wzory i kroje często się powtarzają, ale jednak lubię szczególnie te dwie sieciówki i tylko tam kupuję wszystko. Czy wy też macie takie wrażenie i jakie sklepy inne, oprócz rynków, chińczyków i osiedlowych, polecacie?

Nie wchodzę tam nawet (wyjątkiem są dziecięce kurtki w Reserved). Nie interesują mnie niemowlęce swetry za 70zł, za które nie wiem, czy dałabym 30, które nawet po przecenie nie są atrakcyjne cenowo (oczywiście w odniesieniu do jakości). Kupuję w outletach i na wyprzedażach Smyka, w Vero Modzie, Quadri Foglio, Endo, bardzo często kupuję w F&Fie, czasem upoluję coś na Zalando. H&M, C&A, Reserved, Zary unikam jak ognia.

Gość anna z cmiela
Kiedyś miałam dobre opinie o reserved, ale jak poczytałam gowork.pl/opinie_czytaj,68125 to mam teraz o nich zupełnie inne zdanie.

Gość gość
Co za idiotka, masz 3 dużych dzieci i się na forum pytasz? Sama nie potrafisz ocenić?! Lepiej weź się za ortografię, bo jak matka 3 dzieci może napisać "żadko"????

Gość gość
Ja jakos nie mam takich problemow,kupuje to co mi sie podoba a jakosc mozna ocenic juz z wygladu ,po dotyku .Nie trafilam jeszcze na bubla a kupuje w :Mothercare,F&F, Next ,Cocoodrillo

Gość gość
A ja uwielbiam H&M.Jeszcze nigdy nie trafiłam na rzecz,która by się porozciągała lub straciła kolory.Mój synek uwielbia myszkę miki i cieżko gdziekolwiek dostać coś na chłopca z nią(na dziewczynki wszędzie) a w hm zawsze coś znajdę.