Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest jeszcze forum ciazowo macierzynskie czy zbierania kur domowych?

Polecane posty

Gość gość
Też nie lubie takich kobiet. Spróbuj z taką pogadać o filmie, książce to nagle się okazuje,że jedyne co czyta to Pani Domu i kącik porad a jedyne co ogląda to M jak Miłość i Perfekcyjną Rozenek :D Zero pasji, zero zainteresowań.

Gość gość
Nie kochanie, to ciebie boli, bo az temat musialas założyć. Czyzby nuda i brak fascynującego zajęcia sprawil, ze odpisujesz na każdy post? :-)

Gość exdebill_rzuca okiem
o, świeżynka:) złapała się na większośc prowokacji:)

Gość gość
A ty co tu robisz? Realizujesz pasje? Argumenty ci się skończyły? Chodziło mi tylko o to, że jest na pewno w necie multum forów dla początkujących kur domowych i nie trzeba zaśmiecać forum ciazowego... No ale myślenie logiczne to nie jest mocna strona userek kafe.

Gość gość
Ex debil problem w tym, że większość tej durnoty tutaj to nie są prowokacje. To samo życie ☺

wyluzuj - kobiety przychodziły tu starając się o dziecko, będąc w ciązy, a teraz mają dzieci i dalsze tematy - wypluj kija:)

Gość gość
Jest multum ciążowych, wiec zabieraj swe tłuste dupsko i ograniczone postrzeganie swiata i wypad:-)

ostatnie dwa dni jak rzucałam okiem to 50/50... fakt, że forum coraz głupsze:)

Gość gość
Myszelinko, nie doczekasz się, bo paniusia ma teraz inny problem:-)

Gość gość
Może lepiej zajmij się dzieckiem, bo zakładam ze je masz skoro tu siedzisz i trujesz wirtualne powietrze. Albo lepiej niech się ktoś z rodziny zajmie, może wredna teściowa jest mądrzejsza i dziecku wyjdzie na dobre. Chudzinko.

ostatnie dwa dni jak rzucałam okiem to 50/50... fakt, że forum coraz głupsze x Ja tam raczej widzę 80/30. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby to 80 ociekało polotem, finezją i humorem, tak, jak to bywało dawniej :o

Gość gość
Moje dziecko o tej porze śpi, teściową mam cudowną, tak jak szwagra, a pies właśnie ziewa na całą paszcze:-). Zdziwiona nie? Dobranoc, na jutro życzę Ci poważniejszych problemów:-)

możliwe myszelina, ale nie mam czasu analizowac;)

Gość gość
to prawda, większość topików to marne prowokacje ale kretynki i tak dają się nabierać. cóż, nie zbyt dobrze to świadczy o ich inteligencji

Gość gość
Forum o ciazy, porodzie i macierzynstwie a nie o relacjach rodzinnych i sytuacji finansowej kuzynki szwagierki babci ciotki meza siostry. Ale przy tak tepym spoleczenstwie nic dziwnego, ze krzykaczki sie zebraly i bronia swoich nieslusznych racji ;)

Gość gość
Autorko sama gdaczesz, a inne kwokami nazywasz :)

Gość gość
Jakie autorko mozesz miec pasje i co mozesz miec ciekawego do powiedzenia piszac taki temat-przeczytalas go idiotko calym zdaniem?

Gość gość
Można jasniej? Przeczytaj na spokojnie to, co napisałaś i może spróbuj jeszcze raz, tym razem zrozumiale☺ W szkole mieli racje, gdy biadolili, że młodzież po 1. nie umie czytać ze zrozumieniem. po 2. pisze nie ma temat. Młodzież stała się mamuskami i mamy teraz dowody☺

Gość gość
Mam nadzieje, ze to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie wiec postaram się to zrobić jasno. Czy idiotka jedna z drugą nie jest w stanie zrozumieć, że nie czepiam się braku ambitnych tematów? Poszukam ich gdzie indziej, zgodnie z własnymi zainteresowaniami. Nie rozumiem dlaczego forum CIAZOWO-MACIERZYNSKIE jest zaśmiecane szwagierkami, pieniędzmi tesciow, wyposażeniem salonów i łazienek, czy gaRkami Gerlach(dzisiejszy hit). Czy wystarczy Posiadanie dziecka (wspólny mianownik ) do gdakania i piania o tym, co tylko przyjdzie do głowy? Czy nie ma tu bardziej odpowiednich działów?

Gość gość
GaRki gerlach wysmiewasz a czy"zbierania kur" nie jest dzisiejszym hitem

Gość gość
Okropna idiotka haha wlasnie chyba sama jestes w takiej ZBIERANI kur:D-skonczylas gimnazjum i szukasz na kafe powaznych temtow?znajdz sobie jakies ksiazeczki-takie na twoim poziomie,albo wroc na fejs takie miejsce dla matolkow jak ty

Gość gość
Haha a co mam ci jasniej napisac?moge sie domyslac o co ci chodzi w tym beznadziejnym temacie-ale prosze cie zarzucasz mi czytaniebez zrozumienia gdy ty nawet nie potrafisz poprawnie napisac tematu hahaha

Gość gość
Chyba mój temat jednak zabolał co niektóre panie☺ PS. Zbierania jest błędem spowodowanym pisaniem na telefonie, czego o garkach powiedzieć nie można. Zresztą nie będę się tłumaczyć przed banda tępych kur domowych.

Gość gość
Tematy o pensji MĘŻA są rzeczywiscie rozbrajające :D Jakby ten mąż to jakies trofeum było, bóstwo, życiowy sukces ;P a to tylko wieprz z kawałkiem kiełbasy w portkach :D

Gość gość
Moze temu przyglupowi chodzilo o zbieranine albo zebranie-wyjasnijcie jej bo mysli,ze kwoki czyli my nie potrafimy czytac ze zrozumieniem-lepiej malenka niz Ci sie wydaje

Gość gość
Autorce nie chodzi o powazne tematy, ale o tematy faktycznie zwiazane z macierzyństwem a nie o pensjach waszych facetów.

Gość gość
Haha sama jeste tępa-to na telefonie nie potrafisz poprawnie wyrazu napisac:D i jeszcze sie pytasz co jest nie tak-nawet idiotko nie zauwazywalas ;glupia cipo-GARKI I ZBIERANIA KUR haha tepa dzido-hit kwok

Gość gość
15:46 idiotko czy mam to napisać drukowanymi literami żebyś zrozumiała? Ok. NIE SZUKAM TU AMBITNYCH TEMATOW! CHETNIE POCZYTAM COŚ O CIAZY I MACIERZYNSTWIE. są inne działy do pisania o teściowej i ozdobach świątecznych. Comprende?

Gość gość
Ale kurnik :D Gdaczą, jakby lis wpadł :P