Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie przepadam za wspolczesnymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Nie przepadam za współczesnymi kobietami, bo nie są delikatne, wrażliwe, szczere. Bardzo duży procent kobiet (zwłaszcza tych młodych) chodzą z facetem nie dlatego ze kochają, ale ze wzgledu na ich świetną pozycje, stan protfela. Uważam ze kobiety dziś nie są pod tym względem mniej zepsute od mezczyzn i jest to raczej smutne.

Gość gość
u mnie nie przepadam" to za delikatne określenie

Gość gość po trzeciej
dewaluacja wartości, takie odgórnie narzucone schematy, konsumpcyjne podejście, ciężka sytuacja ekonomiczna i śmieszne zarobki, bezrobocie To wszystko o czym mówisz ma soje przyczyny Nie bez kozery mówi się, że jak masz miękkie serce to obyś dupę miała twardą i tak jest, chciała bym być wrażliwa i delikatna ale mnie na to nie stać :)

Gość gość po trzeciej
ogólnie rzecz ujmując to nie kobiety, to świat szedł na psy Na lepsze się nie zapowiada, poszukaj wśród dziewczyn wierzących to może uda ci się znaleźć jakąś wartościową, ale na to nie ma reguły

niektore cechy jak wrazliwosc,delikatnosc,sa wrodzone :))trzeba umiec te wartosc Pielegnowac:))kobiety nie potrafia uszanowac tego co zostalo im darowane przez nature;)))

Gość gość
ja jestem wrażliwa delikatna i bardzo uczuciowa ,dla prymitywnych cwaniaków materialistów małodusznych zazdrosnych jadowitych jestem zimna niedostępna twarda i sprawiedliwa ,ale to co mam największego to siła ,wszystko można połączyć :-) wrażliwość gołębia więc skóra nosorożca

Gość gość
to prawda i istnieje to na co zwracasz uwagę "zdanie mało zrozumiałe dla większości

wiekszosc kobiet bardziej dba o wyglad zewnetrzny:)) sa w przekonaniu ze to jest piekne, nic bardziej mylnego :(