Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxolixxx3

USUNIĘTO

Polecane posty

Gość gość
nic. kupiłam prezent i tyle.

Gość takie jest moje zdanie
Z racji tego ze siostra poprosila mnie i meza na chrzestnych a wiecznie z nas ciagnela pieniadze, ciagle cos pozyczala, prosila o przyslugi itd, po prostu odcinamy sie od jej zycia, wiec tylko prezent malej kupilismy. Nie wiem dlaczego mam kupowac ciuszki, placic za ksiedza czy inne rzeczy. To nie moja sprawa, nie moje dziecko, nie moj obowiazek. Mala za to jest blisko zwiazana z nami, zawsze ja gdzies zabieramy, bawimy sie z nia. To jest dla nas wazne, a nie sprawy organizacyjne jej nierozgarnietych rodzicow

Gość gość
A z jakiej paki? Obowiazki to moga byc rodzicow dziecka

Gość gość
mój syn został chrzestnym mając 14. trzymał do chrztu swoją kuzynkę, czyli córkę mojego brata. oni się tak zakolegowali jak rodzeństwo. ona do niego dzwoni i przyjeżdża. on jej pomaga w miarę możliwości.mówią sobie po imieniu. w przyszłym roku ona wychodzi za mąż. ona 25 chrzestny 39. jak były chrzciny my jako rodzice chrzestnego daliśmy prezent. skąd dziecko ma mieć pieniądze. tak samo do komuni my daliśmy prezent. on miał 23 lat i studiował. nie martw się prezent i tak kupią twoi rodzice.

Gość renata86
Chrzesna powinna kupic ubranko do chrztu,przynajmniej w moich okolicach tak jest i kupuje sie tez obraz,przewarznie aniola stroza no i jakis prezent. Moze kup jej zloty lanczuszek z medalikiem.

Gość gość
No wlasnie te zasady zaleza od rejonu gdzie mieszkasz. Jak dla mnie nie ma zadnych