Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 3 miesiące będę miała 30 lat...i nadal jestem dziewicą. Boże, to straszne

Polecane posty

Gość gość

nigdy sie nawet nie calowałam z facetem :( juz nie bede dziewczyną tylko dojrzałą kobietą :O

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
I co z tego, myślisz że jesteś gorsza od innych, z o to takie łał ?

Gość gość
Skoro ci to przeszkadza, to przecież bardzo łatwo to zmienić, wystarczy chcieć.

jesteś, bo chcesz. gdybyś chciała to zmienić, to byś nie była. może wynajmij jakiegoś profesjonalistę oferującego usługi seksualne - zawsze to lepsze niż seks z jakimś słabym w łóżku p*****lniętym fanem dziewictwa :P

Gość gość
A no widzisz tak to jest możesz mieć 20 30 40 lat jak cię nie stać masz zostać to się zostanie starą panną czy kawalerem. Niestety kto co ma to ma ale ja uważam że to nie jest tak że się nie chcę nikogo mieć po prostu można nie umieć i tyle.Bo też trzeba umieć zagadać do dziewczyny.

Gość gość
a ja mam 39 i jestem prawiczkiem.

Gość gość
Ja mam 28 i tez jestem dziewicą, nie chce faceta za pieniądze. Chodziłam na randki, ale trafiałam na facetow ktorzy chcieli mnie zaliczyc na 1,2 randce :O albo mi sie nie podobali, byli nudni zdesperowani, wyznawali mi milosc po kilku tygodniach pisania. Mam po prostu pecha,bylam na kilkunastu randkach i nie poznalam nikogo na dluzej. Wszyscy z neta. Na zywo nigdy nie mialam powodzenia, nikt mnie nie podrywal, jesem bardzo nieśmiała cicha i zamknieta w sobie.

Gość gość
nie masz chetnego

Gość gość
wystarczy, żeby dziewczyna kiwnęła palcem, a już zlecą się setki ru'chaczy, z których może wybierać i przebierać. No chyba, że liczy na wielką, dożywotnią miłość, to już trudniej.

Gość gośćwdom
W tym roku stracilam dziewictwo. Poszlismy do łóżka na czwartej randce. Mam 28 lat jesteśmy razem pół roku, to mój pierwszy związek. Wczesniej trafialam na facetów którzy tracili zainteresowanie gdy nie szlam im do łóżka na 1-2 randce. Jestem atrakcyjna. Nie uznaje seksu na zaliczanie.

Gość do gośćwdom
cześć tralcia :)

Gość gośćwdom
Siema ;-)

Gość gość
nie ma sie co zmuszac czy zalowac... ja raz probowalam z "p*****lnietym fanem dziewictwa" ale nie moglam tego doprowadzic do konca, byl obrzydliwy, nie zalezalo mu na mnie jako osobie, podobalo mu sie, ze jestem taka niesmiala, cicha, ulegla, chcial mnie wychowac na zonke :/

Gość do gośćwdom
ja jestem jeszcze prawiczkiem (jestesmy rowiesnikami), ale juz seks oralny mam za soba i chyba czuje, ze ta dziewczyna jest ta obecna :)

Gość gośćwdom
:-)

Gość gość
daj spokój. Jedna propozycja, choćby na necie i zniknie twoj problem nawet kiedy ważysz 100kg i jesteś brzydka. fanów takich tez nie brakuje. to nie jest problem, ani zaden wstyd. gorzej ma prawik w tym wieku, dla takiego czesto nie ma ratunku

Gość gość
Ale wy głupi. Jakby to chodziło wyłącznie o to, nieważne z kim. Otóż nie. Chodzi o to żeby było z kimś z kim można zbudować związek.